Görüş Bildir
Haberler
Wilma Elles Yumurtalarını Dondurdu: 6 Çocuğum Olsun İstiyorum...

Wilma Elles Yumurtalarını Dondurdu: 6 Çocuğum Olsun İstiyorum...

'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisiyle tanınan oyuncu Wilma Elles, yumurtalarını dondurduğunu açıkladı. Çağla Şikel ve Helin Avşar'dan sonra oyuncu Wilma Elles de yumurtalarını dondurdu. Kadınların ilerleyen dönemlerde çocuk sahibi olmak için başvurduğu bu yöntemi uyguladığını söyleyen Elles, 'Yeniden anne olmak istiyorum. Bu nedenle yumurtalarımı dondurdum. Çok heyecanlıyım. Altı çocuğum olsun istiyorum' dedi. İşte merak edilen detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yumurtalarını donduran ünlü isimler kervanına oyuncu Wilma Elles de katıldı. Çağla Şıkel ve Helin Avşar'dan sonra oyuncu Wilma Elles de ilerleyen dönemlerde yeniden çocuk sahibi olmak için yumurtalarını dondurdu.

'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisiyle tanınan oyuncu Wilma Elles macera için geldiği Türkiye'de aşkı da bulmuştu.

Kerem Göğüş'e gönlünü kaptıran oyuncunun bu birlikteliğinden ikiz çocukları dünyaya gelmişti.

Kerem Göğüş ile yollarını ayıran Wilma Elles, şimdilerde ikizleri Milat ve Melodi ile anneliğin keyfini sürüyor.

Wilma Elles Kimdir?

Wilma Elles Kimdir?

18 Ekim 1986 tarihinde Almanya’nın Köln şehrinde doğmuştur. Alman vatandaşıdır. ikisi, ikisi erkek 4 kardeşi vardır. Büyükbabası büyükelçi imiş.

Babası sürekli yurt dışında görevli olduğu için çok gezmiş ve tam altı dil biliyor. Kanada , Los Angeles, Fransa, New York ve Roma’da bulundu. Tiyatro ve dans eğitimlerine 10 yaşında başladı.

2004 yılında Köln’deki “Theaterschule Celan, Arturo Schauspielschule” okulunun tiyatro bölümünden mezun olmuş. 2008 yılında “Türk Usulü” adlı Sinema filminde başrolde oynamıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Wilma Elles, “Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisinde Caroline rolünde oynamaktadır. Bu rol için bir ay türkçe öğrendi ve seslendirmesini kendi yapıyor.

Bunun yanı sıra “Arka Sıradakiler” adlı dizinin Mardin ile ilgili bölümünde konuk oyuncu olmuş, yaklaşık 10 bölüm bu dizide bulunmuştur. 2012 yılında çekilen “Çanakkale Çocukları” sinema filminde rol aldı.

Wilma Elles’e Avrupa Kalite Ödülleri’nde 2011 En İyi Kadın Oyuncu ödülü verilmiştir.

Wilma Elles, tenis, aerobik, sörf, basketbol, bisiklet, paten, jimnastik, yüzme sporlarını çok seviyor ve yapıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın