Görüş Bildir
Haberler
WhatsApp Sesli Arama Sonunda Windows Phone'a Geldi

WhatsApp Sesli Arama Sonunda Windows Phone'a Geldi

Onedio Medya
24.06.2015 - 20:58
İçeriğin Devamı Aşağıda

Windows Phone uygulamasına yeni özellikler eklemeye devam eden WhatsApp, diğer platformlarda yer alan sesli görüşme desteğini Windows telefonlarda sunmaya başladı.

Uzunca bir süre beklenen WhatsApp’ta arama özelliği, öncelikle Android telefonlar olmak üzere iOS cihazlara da gelmişti. Bir yıl kadar önce duyurulan özellik, bu yılın başlarında özel beta sürümüne geçmiş, Nisan ayında da çoğu akıllı telefondaki yerini almıştı. Kullanıcıların merakla beklediği özellik nihayet Windows Phone’daki yerini alarak üç büyük işletim sisteminin tamamına geldi.

WhatsApp version 2.12.60 güncellemesiyle birlikte gelen özelliğin dışında artık Windows Phone 8.1 ve üzeri sürüm kullanıcıları ses dosyası da gönderebiliyor. Şirketin güncelleme notunda yazanlar şu şekilde: “WhatsApp Arama: Arkadaşlarınızı ve ailenizi, başka ülkelerde olsalar bile WhatsApp üzerinden ücretsiz bir şekilde arayın. WhatsApp aramaları hücresel planınızdaki dakikalar yerine telefonunuzun İnternet bağlantısını kullanır. Veri ücretleri uygulanabilir. Windows Phone 8 ve üzeri için geçerlidir.”

Windows Phone kullanıcılarının beklemesine nihayet son veren güncelleme, Windows Store üzerinden indirilebiliyor. 

PCWorld

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
0
0
0
0
0