Görüş Bildir
Haberler
West Bromwich Albion, Demba Ba'da Israrcı

West Bromwich Albion, Demba Ba'da Israrcı

Onedio Medya
18.06.2015 - 11:35
İçeriğin Devamı Aşağıda

Perşembe günü kısa bir tatilden sonra masasına dönen West Bromwich Albion Teknik Direktörü Tony Pulis'in, çalıştırdığı takımlarda istediği halde transferini gerçekleştiremediği Demba Ba'yı bu yaz almak için planlar yaptığı ileri sürüldü.

Haberi, 'West Bromwich, Demba Ba ve Matt Philips'e göz koydu' başlığıyla veren Birmingham Mail gazetesi, West Bromwich Albion'un almak istediği futbolcuların Beşiktaş forvet oyuncusu Demba Ba ve Queen's Park Rangers'in kanat oyuncusu Matt Philips olduğunu ve İngiltere'nin en iyi teknik direktörleri arasındaki Tony Pulis'in bu iki futbolcu ile bu yaz takımını kuvvetlendirme planları yaptığını yazdı.

Wigan kanat oyuncusu James McClean'in 1.5 milyon sterlinlik transferini bitirmek üzere olan Tony Pulis, bu transfere başka bir kanat oyuncusu ve Premier Lig'de kendini kanıtlamış en az bir golcüyü eklemeyi düşündüğüne dikkat çekildi.

24 yaşındaki QPR oyuncusu Matt Philips, takımı küme düştükten sonra Loftus Road'dan ayrılmayı düşünüyor.

Chelsea'den bir yıl önce ayrılan Beşiktaş'ın golcüsü Ba'nın İngiltere'de Premier Lig'e dönmek istediğini ileri süren İngiliz gazetesi, Tony Pulis'in Crystal Palace ve Stoke City'deyken son iki kış tranferlerinde Ba'ya kur yaptığına dikkat çekti. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, 'İyi transfer yaptığımız ortada. İyi teklifler olmalı' dediğine dikkat çekildi.

Fikret Orman'ın 'Kulüp ayrılmak isteyeni kimseyi tutmaz ama satmak istemediğimiz futbolcular var. Demba Ba iyi bir sezon geçirdi ve taraftarlar onu seviyor ama yerine daha iyi birini bulursak transferini düşünebiliriz' dediği kaydedildi.

Ba'nın 2011 yılı Ocak ayında Hoffenheim'dan 7.1 milyon sterline Stoke City'e gitmeye hazırken, kulübün diz sorunundan dolayı fikir değiştirdiği hatırlatıldı. Stoke City daha sonra Ba'yı Alman takımından kiralamak istedi ama Alman takımı kiralamayı reddedince Ba West Ham'a, oradan da Newcastle ve Chelsea'ye gitti. Bu transferler sırasında Ba'nın gollerinin yağdığı belirtildi.

Pulis, 2011 yılında Ba'yı almayı başaramamasını şöyle ifade etti: 'Benim için çok hayal kırıklığı oldu. Ba'ya bakarsanız çok iyi bir gol rekoru var.'

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0