Görüş Bildir
Haberler
Vücut Sıkılaştırma Yöntemleri

Vücut Sıkılaştırma Yöntemleri

Melda Köksal
19.08.2014 - 11:47 Son Güncelleme: 19.08.2014 - 12:06

Vücudunuzu sıkılaştırmak için sadece spor yapmak yeterli değildir. Spor ve egzersizin yanında cildinize uygulayacağınız masajlar, kremler ve farklı beslenme yöntemlerinden de faydalanmak gerekir.

Vücut Sıkılaştırıcı Kremler Sıkılaştırıcı kremler içerdikleri bileşenlerle vücudun kolajen üretimine olumlu katkı yapar ve cildin daha sıkı bir hal almasını sağlar. Özellikle E ve A vitamini içeren sıkılatırcı kremler cildinizin toparlanmasında size oldukça yardımcı olacaktır.

Masaj Yöntemi İle Vücut Sıkılaştırma Vücudunuzun sarkmış kısımlarındaki cansız hücreleri harekete geçirmek için masajdan yararlanabilirsiniz. Masaj sayesinde doğal yollardan sağlanan kolajen ile vücudunuzdaki hücreler canlanır ve cildiniz daha sıkı bir hal alır. Haftada bir kere uygulayacağınız masajın etkisi sıkılaştırmada büyük rol oynar.

Su Tüketimi ile Daha Sıkı Bir Vücut Vücudun her derde deva içeceği suyu sıkılaşmak için de bol bol tüketmek gerekir. Önerilen su tüketim miktarı günde en az 8 bardaktır. İçeceğiniz 8 bardak su cildinizi sıkılaştırıp daha pürüzsüz görünmesini de sağlar.

Daha Sıkı Bir Vücut için Ağırlık Çalışma Kilo veren kişiler birdenbire daha fit olacaklarını düşünürler. Bilhassa fazla miktarda kilo verdiyseniz derinizin sarkması kaçınılmaz bir sondur. Bundan dolayı sıkılaşma amacı ile ağırlık çalışması yapabilirsiniz. Spor salonunda hoca eşliğinde haftada 3 kere yapacağınız egzersizler daha sıkı görünmenizi sağlayacaktır.

Yoga Yaparak Vücut Sıkılaştırma Yoganın ruhunuz üzerindeki olumlu etkileri vücudunuza da yansır. Daha sıkı bir vücut için yoga size destek olacaktır. Yoga, hızlı kilo verme ve kilo vermenin yanında sıkılaşmaya teşvik etme gibi ruhsal iyileşmelere de olanak tanır. Esnek bir bedenle ne kadar estetik olduğunuzu göreceksiniz.

haber kaynağı: 724saglik.org/güzellik

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
2
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın