Görüş Bildir
Haberler
Vücudunuzun, Yanlış Kişiyle Birlikte Olduğunuz Zaman Anlamanız İçin Verdiği Uyarıcı Niteliğindeki Sinyaller

Vücudunuzun, Yanlış Kişiyle Birlikte Olduğunuz Zaman Anlamanız İçin Verdiği Uyarıcı Niteliğindeki Sinyaller

Aylin Çakar
15.12.2019 - 07:30 Son Güncelleme: 26.03.2022 - 18:31

'Hayat, beni neden yoruyorsun?'

Kaynak: https://awarenessact.com/8-ways-your-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ardı arkası kesilmeyen baş ağrılarınız varsa:

Kötü bir ilişki dönemindeyken baş ağrılarınız ve sorunlarınız strese maruz kaldığınızdan dolayı paralel ilerler. Bu durumu görmezden gelmeniz işlerin daha da kötü bir hal almasına sebep olur.

2. Sürekli kaygılanıyorsanız:

2. Sürekli kaygılanıyorsanız:

Sevgilinizden önceki süreçte sakin bir insansanız ve bu durum birden değişerek aşırı kaygılı birine dönüştüyseniz bunun vücudunuzun size gönderdiği bir mesaj olduğunu bilmeniz gerekir. Kaygılanmanıza odaklanmadan direkt ilişkiye yönelmeniz daha ciddi sonuçlara sebep olur.

3. Sık sık sesiniz kısılıyorsa:

3. Sık sık sesiniz kısılıyorsa:

Hiddetli tartışma ve kavgalar sonucunda gerçekleşen ses kayıpları, yanlış kişiyle birlikte olduğunuzun anlamına gelebilir. Bunun anlamı hiçbir zaman kavga etmemeniz gerektiği değildir. Tabii ki tartışmalar da ilişkinin bir parçasıdır fakat bu, çok sık oluyorsa ve sağlığınızı etkiliyorsa bir sıkıntı var demektir.

4. Sürekli yorgun hissediyorsanız:

4. Sürekli yorgun hissediyorsanız:

Sizin için uygun olmayan birisiyle birlikte olduğunuzda kendinizi hem fiziksel hem de zihinsel olarak yorgun hissedersiniz. Bunun nedeni ise partnerinizin sizi sürekli darlayarak oluşabilecek kavga anında tepki vermenizi istememesidir.

5. Bağırsak gurultularınız size bir şeyler söylemeye çalışıyor olabilir:

Bazen karnınızda hissettiğiniz guruldamaların sebebi sadece açlıktan kaynaklanmayabilir. Stresin de karın gurultusuna sebep olan bir etkisi vardır. Bu durumda vücudunuza ve sezgilerinize güvenerek yapmanız gerekeni gerçekleştirmeniz gerekir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Cinsel olarak tatmin olamıyorsanız:

6. Cinsel olarak tatmin olamıyorsanız:

Yanlış kişiyle birlikteyseniz yataktaki uyumunuz da bir o kadar bozuk olur. Eğer zevk konusunda doruklara ulaşamıyorsanız sebebi yanlış insanla birlikteliğiniz olabilir. Bunu göz önünde bulundurarak oradan uzaklaşmanızı öneririz. Birisiyle anlaşmanız, vücudunuzun da o kişiyi arzuladığı anlamına gelmez. Ten uyumunun da diğer konular gibi oldukça önemli bir yeri vardır.

7. Rahatça uyuyamıyorsanız:

7. Rahatça uyuyamıyorsanız:

Partnerinizin yanında kendinizi rahat hissederek uyuyamıyorsanız, zorla uyusanız bile yeterince dinlenemiyorsanız ilişkiniz konusunda tekrar düşünmelisiniz. Tüm gece kanepe tepesinde oturup sonunuzun ne olacağını düşünerek hayatınızı geçiremezsiniz.

8. Kaslarınız geriliyorsa:

srv.onedio.com

Bu tür bir durum, partnerinizle gerçekten rahat olamadığınızı gösterir ve birbirinizin hayatında olmamanız gerektiği anlamına gelir. Vücudunuz neden bu kadar kasılıyor? Sizi nasıl bu duruma getirdi? gibi soruları kendinize sormanızı öneririz.

Siz yanlış kişiyle birlikte olduğunuzu nasıl anlıyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
277
87
50
28
21
21
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

bence bir doktora görünmek lazım gibi

Atilla Atilla

E napalım ozaman

Filizim

ayrılıp başkasını bulacaksın.