Görüş Bildir
Haberler
Voleybol Derbisinde Olaylar Çıktı

Voleybol Derbisinde Olaylar Çıktı

Fatih
23.04.2015 - 20:12 Son Güncelleme: 23.04.2015 - 21:21

Türkiye Bayanlar 1. Voleybol Ligi Final Etabı 1. devre maçında Fenerbahçe Grundig ile Galatasaray Daikin’in karşılaşacağı mücadele öncesi maçın oynanacağı Atatürk Voleybol Salonu’nda olaylar çıktı.

Galatasaraylı taraftarların küfürlü tezahüratlarıyla yükselen tansiyon, Fenerbahçeli taraftarların salona girmesiyle daha da arttı.

İki ekibin taraftarları birbirlerine sataşırken, Fenerbahçeli taraftarların, sarı-kırmızılı taraftarların bulunduğu tribüne yönelmesi olayların fitilini ateşledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İki tribünden de koltuklar ve yabancı maddeler atılırken, Galatasaray tribünlerinden oyun alanına atlayan bir taraftar buradan sarı-lacivertlilerin bulunduğu tribüne çıktı.

Burada bir taraftarla gırtlak gırtlağa kavga eden sarı-kırmızılı taraftar, Fenerbahçeliler’ce tribünden aşağı atıldı. Tribünden aşağı atılan holigan, gözaltına alındı.

Bir Galatasaray taraftarı da başına isabet eden yabancı cisimle yaralanırken, her iki takım oyuncuları da soyunma odalarına kaçtı. Bu sırada Galatasaray Daikin’ın smaçörü Ezgi Arslan Güç, kafasına çevik kuvvet polisinden aldığı kaskı kafasına takarak yabancı cisimlerden korundu.

Bir Galatasaray taraftarı başına isabet eden yabancı cisimle yaralanırken, her iki takım oyuncuları da soyunma odalarına kaçtı. Galatasaraylı taraftarlar salon dışına çıkartılmasıyla olaylar sokaklara sıçradı. Çevik kuvvet ekipleri, salondan uzaklaşmamakta direnen Galatasaraylı taraftarlara TOMA ile müdahale etti.

Sarı-kırmızılı taraftarlar polise taş ve şişe attı, çöp konteynerlerini devirerek yolları kapattı. Güvenlik güçlerinin müdahalesi sonucu sarı-kırmızılılar salon çevresinden uzaklaştırılırken, Fenerbahçeli taraftarların da salondan çıkartılmasına karar verildi.

Saat 19.00’da başlaması gereken derbi, tribünler tamamen boşaltıldıktan sonra seyircisiz olarak oynandı.

23 Nisan'da Çocukları Ağlattılar

23 Nisan'da Çocukları Ağlattılar

İzmir’in ev sahipliği yaptığı Türkiye Bayanlar 1. Voleybol Ligi Final Etabı 1. devre maçında Galatasaray Daikin ile Fenerbahçe Grundig’in oynayacağı derbi öncesinde yürekleri burkan bir olay yaşandı.

Yanlışlıkla Galatasaray tribününe oturan Fenerbahçeli aileler, sarı-kırmızılı taraftarlar küfürlü tezahüratlara başlayınca, durumu anlatıp taraftarlardan küfür etmemelerini istediler.

Sarı-kırmızılılar buna aldırış etmeyip küfürün dozunu arttırınca aileleriyle maça gelen minik taraftarlar korkudan ağlamaya başladı. Aileler, çareyi ağlayan çocuklarını da alıp tribünü terk etmekte bulurken, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı gölgeye düşüren bu hareketler Fenerbahçeli taraftarlar tarafından kınandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0