Görüş Bildir
Haberler
Verdiğin Cevaplara Göre En Nefret Ettiğin Kelimeyi Tahmin Ediyoruz!

Verdiğin Cevaplara Göre En Nefret Ettiğin Kelimeyi Tahmin Ediyoruz!

Sude Engin
25.01.2023 - 11:27

Her insanın duyduğu anda kanının çekildiği bir kelime vardır. Bakalım senin duymaktan ve kullanmaktan hiç hoşlanmadığın kelime hangisiymiş?

Hazırsan test başlasın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Yaşını da öğrenelim.

3. Kendini nasıl tanımlarsın?

4. Sence sen hangi mevsimin insanısın?

5. Bir arkadaşın yüzünden uçağı kaçırdınız. Nasıl bir tepki gösterirsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İki seçenek arasında kaldığın zaman karar vermen ne kadar uzun sürüyor?

6. İki seçenek arasında kaldığın zaman karar vermen ne kadar uzun sürüyor?

7. Hangisiyle asla arkadaş olmazsın?

8. Senin için bu hayatta hangisi daha önemlidir?

9. Sence senin enerjini en iyi yansıtan renk hangisi?

10. Peki sence mesajlaşmak mı yoksa aramak mı?

10. Peki sence mesajlaşmak mı yoksa aramak mı?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Fark etmez!

Fark etmez!

Tek kelime olmasa da artık kalıplaşmış olan 'fark etmez' kalıbını ne duymaya ne de görmeye tahammülün olduğunu düşünmüyoruz. Fark etmez denildiği zaman kararlar hep çıkmaza giriyor ve sen bu durumdan hiç hoşlanmıyorsun. Bütün sorumluluğun sana bırakılması seni oldukça rahatsız ediyor. Durumun böyle olması yerine herkesin fikrini söylemesini ve bunun sonucunda bir karar alınmasını tercih ediyorsun. Fark etmez denildiği zaman kimin ne istediğini anlayamıyor ve bu yüzden de strese giriyorsun.

Bakarız!

Bakarız!

Senin bu hayatta duymaya ve görmeye katlanamadığın kelime kesinlikle 'bakarız'. Kesin olmayan her şeyden nefret ediyorsun. Hayatta her şeyin ya siyah ya beyaz olması gerektiğini düşünüyorsun. Senin hayatında griye asla yer yok. Bakarız sana göre bir geçiştirme yöntemi olabilir. Son dakika işleri hiç sana göre değil sen kesinlikle her şeyin planlı olması taraftarısın.

Aynen!

Aynen!

Senin bu hayatta duymaktan en hoşlanmadığın kelime kesinlikle 'aynen'. Sen herkesin kendi düşüncelerini savunmasını ve gerekirse bunun üzerinde olumlu tartışmalar yaşanması gerektiğini savunan bir insansın. Bir insan sana katıldığı için arada sırada aynen dediği zaman bir sorun olmuyor fakat kendi düşüncesi yokmuş gibi her konuştuğunda aynen denildiği zaman çok sinirleniyorsun. Aynı zamanda sen aynen kelimesinin geçiştirmek için kullanıldığını da düşünüyorsun ve insanların senin fikirlerini geçiştirmesi seni son derece kıracak bir durum.

Sıkıldım!

Sıkıldım!

Senin bu hayatta duymaktan en nefret ettiğin kelime 'sıkıldım'. Hayattan keyif almayı bilmeyen ve her gittiği ortamda somurtan insanlardan hiç hoşlanmıyorsun. Yaptığı her şeyden sıkılan insanlara bağıra bağıra yapma o zaman demek istiyorsun. Bulunduğun ortamda birinin sürekli sıkıldığını dile getirmesi seni çok demoralize eden bir durum. Aynı zamanda bunu kendine hakaret olarak algılıyorsun ve sürekli her şeyden sıkılan insanların bunu dile getirmesinin ayıp olduğunu düşünüyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
179
36
33
26
11
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hoess

Fark etmez! Çıktı ama değil bunu ben kullanıyorum.

Filizim

bakarız çıktı.