Görüş Bildir
Haberler
TV
'Vay Be! Zaman Nasıl da Geçmiş' Dedirten, 2007 Yılında Bağımlısı Olduğumuz 17 Efsane Dizi

'Vay Be! Zaman Nasıl da Geçmiş' Dedirten, 2007 Yılında Bağımlısı Olduğumuz 17 Efsane Dizi

Zaman çok çabuk geçiyor. 2017 yılına girdiğimiz şu günlerde 10 yıl geriye gidip 2007 yılında televizyon ekranlarında hangi diziler varmış hatırlamaya ne dersiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Asi

Tuba Büyüküstün (Asi), Murat Yıldırım (Demir), Selma Ergeç (Defne), Çetin Tekindor (İhsan) karakterlerine hayat verdi. 2 sezon devam eden dizi yayınlandığı dönemin en çok konuşulan dizileri arasına girdi.

2. Bez Bebek

Çocuk izleyicilerin tamamını etkisi altına alan Bez Bebek dizisi 10 yıl önce bir ekran klasiği haline geldi. Dizide Evrim Akın, Tan Sağtürk ve Oya Aydoğan gibi tanınmış isimler yer aldı. 3 sezon devam eden dizi 101. bölümü ile final yaptı.

3. Dudaktan Kalbe

Ay Yapım imzalı dizide Burak Hakkı, Aslı Tandoğan, Yiğit Özşener ve Fadik Sevin Atasoy rol aldı. Dönem dizileri arasında en çok izlenen diziler arasına girdi. 2 sezon devam eden dizi 75. bölümü ile ekrana veda etti.

4. Elveda Rumeli

Erdal Özyapcılar, Şebnem Sönmez, Gülçin Santırcıoğlu ve Tolgahan Sayışman'ın rol aldığı dizi 3 sezon boyunca Pazartesi akşamları ekrana geldi. 83. bölümü ile final yaptı.

5. Kavak Yelleri

Gençlik dizilerinde bir milat olan Kavak Yelleri dizisi de en çok izlenen yapımlardan birisiydi. Pelin Karahan, Aslı Enver, İbrahim Kendirci ve Dağhan Külegeç'in rol aldığı dizi tam 5 sezon devam etti. 170. bölümü ile final yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eşref Saati

Yapımcılığını Raci Şaşmaz'ın üstlendiği Kara Eşref ve Sarı Eşrefi'in hikayesinin anlatıldığı dizi 2 sezon devam etti. Yavuz Bingöl, Yetkin Dikiciler ve Yağmur Kaşifoğlu gibi isimlerin rol aldığı dizi 39. bölümü ile ekranlara veda etti.

7. Menekşe ile Halil

Yalnızca 1 sezon devam eden dizide Halil karakterinde Kıvanç Tatlıtuğ'u, Menekşe karakterinde ise Sedef Avcı'yı izledik. 39 bölüm süren dizi ekranlarda kısa süre yer almasına rağmen izleyicisini mutlu etti.

8. Genco

Alpay Kemal Atalan, Selen Seyven ve Hazal Kaya gibi genç isimlerin rol aldığı yaz dizisi olarak başladığı ekran macerasını 51 bölüm ile tamamladı.

9. Sevgili Dünürüm

Yapımcılığını Golda Yapım'ın yaptığı Engin Altan Düzyatan, Sumru Yavrucuk, Haluk Bilginer ve Rojda Demirer'in baş rolünde yer aldığı dizi kısa süreli ekranda gülümsemeye neden oldu.

10. Annem

Vahide Perçin, Duygu Yetiş, Talat Bulut, İlhan Şeşen ve Seda Akman'ın rol aldığı dizi dram türünde herkesin beğenisini kazandı. Dizi 64. bölümü ile final yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Arka Sıradakiler

11. Arka Sıradakiler

2007 yılında başlayan dizilerin en uzun soluklu olanlarından birisi Arka Sıradakiler tam 6 sezon ekrana geldi. Bülent Emin Yarar, Bülent Çetinaslan, Sinem Öztürk ve Barış Atay'nın rol aldığı dizi 193. bölümünde final yaptı.

12. Yemin

12. Yemin

2007 yılında dram ağırlıklı senaryoların ilgi gördüğü yıl olduğu için Yemin dizisi de izleyici için farklı bir alternatif oldu. Serhan Yavaş, Tuba Ünsal, Zeyno Üstünışık ve Barış Yalçın'dan oluşan kadrosu ile 2 sezon izlediğimiz dizi 54. bölümü ile ekran macerasını tamamladı.

13. Tatlı Bela Fadime

13. Tatlı Bela Fadime

Berk Oktay, Nehir Erdoğan ve Füsun Demirel'in baş rolünde yer aldığı dizi 1 sezon yayınlanmasına rağmen Romantik Komedi türündeki senaryosu ile izleyiciyi ekrana hapsetti.

14. Parmaklıklar Ardında

14. Parmaklıklar Ardında

Almanya'da yayınlanan  Hinter Gittern - Der Frauenknast  dizisinin yerli versiyonu olan Parmaklıklar Ardında dizisinde Selda Alkor, Serra Yılmaz, Devin Özgür Çınar ve Zeynep Eronat gibi usta isimler rol aldı. 3 sezon ekrana geldikten sonra 106. bölümü ile final yaptı.

15. Zoraki Koca

15. Zoraki Koca

Bir yaz dizisi olarak başlayan dizide Burak Özçivit ve Özlem Yılmaz baş rolü paylaştı. Senaryo gereği çok fazla öyküsünü ilerletemedikleri için 26. bölümü ile ekrana veda etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Vazgeç Gönlüm

16. Vazgeç Gönlüm

Vazgeç Gönlüm 2 sezon boyunca ekrana geldi. Murat Han, Bulut Aras ve İrem Altuğ'un rol aldığı dizi yayınlandığı dönem adından söz ettirdi.

17. Hepsi 1

17. Hepsi 1

Hepsi grubunun üyelerinin gerçek hayatları ile paralel olan yaşamlarından esinlenerek yayınlanan dizinin yapımcılığını Süreç Film üstlendi. Show  Tv'de yaz dizisi olarak başlamasına rağmen aldığı reytingler nedeniyle Eylül sezonunda ATV'ye transfer oldu. 1 yıllık ekran macerasından sonra 2009 Haziran ayında ekranlara veda etti.

Tabii ki hepsi bu kadarla sınırlı değil yine 10 yıl öncede birçok dizi ekrana erken veda etti.

Tabii ki hepsi bu kadarla sınırlı değil yine 10 yıl öncede birçok dizi ekrana erken veda etti.

İki Yabancı, Karayılan, Hayal ile Gerçek, Fedai, Ayrılık, Fesupanallah, Fikrimin İnce Gülü, Gemilerde Talim Var, Yersiz Yurtsuz, Kuzey Rüzgâr, Gönül Salıncağı, Hayat Apartmanı, Nazlı Yarim, Oğlum İçin, Sessiz Gemiler, Tutsak, Zeliha'nın Gözleri, Pusat ve Sessiz Fırtına dizileri de yine aynı yıl ekrana gelen diziler arasında yer aldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
224
126
66
55
29
21
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın