Görüş Bildir
Haberler
Vahşette Kan Donduran Detaylar: 'Fare Zehirli Pilav Yaptım'

Vahşette Kan Donduran Detaylar: 'Fare Zehirli Pilav Yaptım'

Denizli'de kendisi gibi Afganistan uyruklu olan sevgilisi Nadia Noori'yi fare zehri ile öldürüp, cesedini çuvala koyarak, el arabası ile araziye bırakan Sabour Sakhizadeh, polise verdiği ifadelerini reddedip, kadının intihar ettiğini iddia etti.  Noori'nin şiddet nedeniyle Sakhizadeh hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Olay günü fare zehirli pilav yaptım'

'Olay günü fare zehirli pilav yaptım'

Denizli'nin Pamukkale ilçesindeki arazide 11 Ekim 2022 tarihinde Afganistan uyruklu Nadia Noori'nin vahşice öldürülmüş cansız bedeni bulundu. Battaniye sarılı cesedin ellerinin koli bandıyla, ayaklarının ise plastik kelepçe ile bağlandığı belirlendi. Otopside de Noori'nin zehirlenerek öldüğü tespit edildi.

Polis, cansız bedeni bulunan Afganistan uyruklu sevgilisi Sabour Sakhizadeh'den şüphelendi. Gözaltına alınan Sabour Sakhizadeh, sevgilisini öldürdüğünü itiraf etti. Sakhizadeh' in polise verdiği ifadesinde, 'Olay günü fare zehirli pilav yaptım. Ben az yedim, o ise pilavı bitirmiş. Bir süre sonra yatakta nefes almadığını gördüm, ağzından kan geliyordu. Daha sonra kardeşimi arayıp, Nadia'yı zehirleyerek öldürdüğümü söyleyip, gelmesini istedim. Çuvalın içine koyup, yaşadığım evden kardeşim ile sürükleyerek çıkardım. 2 tekerlekli hurda toplanan el arabasına koyduktan sonra gidip, yol kenarına bıraktık. Olaydan dolayı çok pişmanım' dediği görüldü.

Öldürülen kadının uzaklaştırma kararı aldırdığı ortaya çıktı

Öldürülen kadının uzaklaştırma kararı aldırdığı ortaya çıktı

''Kadını kasten öldürme' suçundan Sakhizadeh tutuklandı. Denizli 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da müdahil oldu. Denizli Barosu Kadın Hakları Komisyonu'nun davaya müdahil olma isteği ise kabul edilmedi.

Mahkemede yazılı savunma veren Sakhizadeh, önceki ifadelerinin baskı altında söylediğini belirtti. Önce öldürdüğünü itiraf eden Sakhizadeh, şimdi de intihar ettiğini iddia ederek müebbet hapis cezasından kaçmaya çalıştı. Sakhizadeh ifadesinde, 'Bu defa da fare zehri içerek intihar etmiş olabilir. Ben yapmadım, yemin ederim. Suçlamaları kabul etmiyorum' dedi. Duruşmada, Noori'nin şiddet nedeniyle Sakhizadeh hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı da ortaya çıktı.

Duruşma 12 Eylül'e ertelendi

Duruşma 12 Eylül'e ertelendi
İçeriğin Devamı Aşağıda

Duruşmada tanık olarak dinlenen N.K. ise 'Battaniyeye sarılı bir çuval içindeydi. Yolda bizi bekçiler durdurdu. İçinde ne olduğunu sordu. İçinde demir olduğunu ve depoya götürdüğümüzü söyledik. Bizi bıraktılar. Bu olayda hiçbir suçum yok. İçinde ne olduğunu bilmiyordum' diye belirtti.

Mahkeme heyeti, Sabour Sakhizadeh ile Nadia Noori'nin cep telefonlarının dijital incelemesine ilişkin raporun beklenmesine karar verip, duruşmayı 12 Eylül'e erteledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
121
38
9
8
6
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Murat Alanyurt

bizimkiler bitti şimdi afganlarla suriyelilerle uğraşıyoruz

tom lee jones

ank yasamsi virutik afyoncu pustlari.bunlari destekleyen kim varsa besigini skeyim.

Mehmet Göreli

Yerini yurdunu inini siktiğimin feleği bozuk fareleri. Gün bunların günü, yer bunların yeri artık. Amını ırzını varlık nedenini diklemesine siktiğimin piç gü... Devamını Gör