Görüş Bildir
Haberler
Uyku Tercihlerine Göre Hangi Hayvansın?

etiket Uyku Tercihlerine Göre Hangi Hayvansın?

Penny
24.02.2018 - 16:16

Her hayvanın kendine has bir uyku tarzı var. Peki senin uyku tavrın hangi sevimli dostumuzun uyku tarzına benziyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Öncelikle günde kaç saat uyursun?

2. Peki uykuya dalman ne kadar sürüyor?

3. Her yerde uyuyabilenlerden misin?

4. Uykun ne kadar ağır?

5. Peki sence uyku sadece gereklilik mi yoksa aynı zamanda keyifli bir aktivite mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Uyuduğun yerin sıcaklığı nasıl olmalı?

7. Başka bir şey için uykunu feda eder misin?

8. Son olarak şu 4 uyuma şeklinden sana en uygun olan birini seç ve testi bitirelim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Kedi

Hayvanlar aleminin en tatlı uyuyanı onlar sanırız. Yazın serin, kışın sıcak bir yer buldular mı durmazlar. Uyumak için her fırsatı değerlendirirler. Sen de kedi gibisin. Tatlı şekerlemelere bayılıyorsun. Ne diyelim vaktin varsa devam et 🤗

Köpek

Köpekler ne zaman uyuyacağını, ne zaman uyanacağını bilirler. Ne miskinlik ederler ne de sonuna kadar enerjiktirler. Sen de tıpkı köpekler gibi uyku konusunda gayet dengelisin. Fazla abartmıyorsun ama uyumayı da seviyorsun.

Koala

Gerekmedikçe, hatta bazen gerektiğinde bile uyanmayı tercih etmez koalalar. Günde 22 saate kadar uyuyabilirler. Uyku senin hayatının en önemli parçası. Planlarını her zaman uyku düzenine göre yapar, uyku düzeninden ödün vermezsin.

Aslan

Aslanlar genel olarak yorgundur. Mis gibi uyur mis gibi uyanır. Öyle diğer hayvanlar gibi miskin değildir. Gerçekten uykuya ihtiyaç duyar ama abartmazlar. Senin de bir aslan gibi stabil bir uyku düzenin var. İhtiyacın kadar uyuyor, öyle yatakta saatler geçirip tembellik etmiyorsun.

Ördek

Ördekler gerektiğinde uyku ihtiyacını dengeleyebiliyorlarmış. Büyük ihtimalle sen de yoğun çalışma temposundan uykuyu geri atıyor, bir şekilde idare etmeye çalışıyorsun. Ne diyelim kolay gelsin 🙏

Zürafa

1,5 saatlik uykuyla, hayvanlar aleminin uykuya en az ihtiyaç duyan hayvanı zürafalar. Sen de uykuyu pek sevmiyorsun. Çünkü enerjiksin, uyku senin için her zaman geri planda.

Yunus

Yunuslar beyinlerinin yarısını kapatarak uyku ihtiyacını giderebilir. Bu yüzden uykuya ihtiyaç duymazlar. Sen de tıpkı onlar gibi uyku nedir bilmiyorsun, uykuyla arası olmayan nadir insanlardansın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
888
573
374
124
93
56
43
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Beste Moral

Yav şu uyku testlerinde hep aynı sorun var. Ben hafta içi uykumu mu hafta sonu uykumu mu söyleyeyim, testlerde belirtmiyorsunuz. Hafta sonu 15 hafta içi 3 sa... Devamını Gör

benimadm13

Koala