Görüş Bildir
Haberler
Uyku Düzenine Göre Ne Kadar Stresli Bir İnsan Olduğunu Söylüyoruz!

Uyku Düzenine Göre Ne Kadar Stresli Bir İnsan Olduğunu Söylüyoruz!

Easterling
05.12.2022 - 23:23

Uyku düzenin aslında hayatının en belirgin yansımalarından biri. Bakalım senin uyku düzenin bize ne anlatıyor? 

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim!

2. Şimdi de yaşını öğrenelim mi?

3. Genelde alarm ile uyananlardan mısın?

4. Sabah uyanır uyanmaz hangisini içmeyi tercih edersin?

5. Hiç uyku ile ilgili bir problem yaşadın mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sabah saat 8'de senin yüzünü ifadesi hangi emoji gibi?

7. Peki ya akşam 8'deki ifaden hangisi?

8. Son olarak senden bir öğün seçmeni istiyoruz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen Aşırı Rahatsın!

Valla ne yalan söyleyelim senden rahatı bu dünyada yok diyebiliriz. Sen hayatı geldiği gibi yaşayan, karşılaştığın zorlukları da, mutlulukları da bir sürpriz gibi karşılayan birisin! Seni strese sokup da mutsuz edecek şeylere kapıların tamamen kapalı. Tamam belki biraz fazla rahat olmuş olman, ara sıra sorumsuz hareketler sergilemene sebep olmuş olabilir ama gene de senin huzurundan daha önemli mi? Asla! Anı yaşamak önemli, öncesi ya da sonrası için gerilmenin bi manası yok! Biliyor musun, aslında en güzelini sen yapıyorsun, keşke biraz örnek alsalar!

Bazen Stres Yapıyorsun, Yapma!

Genel olarak çok stresli bir insan olmasan da öyle bir an geliyor ki seni bir stres sarıyor. Ancak böyle durumlarda bile strese dur diyebiliyorsun. Birazcık gerilmek seni motive ediyor zaten, daha fazlasında da gözün yok. Tamam geç kalmaktan gerilip, doğum günü partin için biraz kasılabilirsin ama eninde sonunda bir çözüm buluyorsun, önemli olan da bu. Hayatını zindana çevirmeyecek kadar stres altında kalabiliyorsun, bunu kontrol edebilme yeteneği herkeste olan bir şey de kesinlikle değil, bunu da unutma!

Sen Stres Küpüsün!

Hayatın seni öyle bir stres bataklığına sürüklemiş ki debelendikçe daha da batıyorsun. Yapacağın işlerin içinde kendini kaybetmiş, hepsine yetişeceğim, hepsini düzenli tutacağım diye kendini yiyorsun. Haftanın her günü sabahtan olacakları, yapılacakları planlamaktan kendini unutmuşsun artık. Durup bir nefes almaya ihtiyacın var, kendini düşünmeye de. Zaten işlerini yoluna sokmayı öğrenmişsin artık, düzenini bozacak şeylerle kolay kolay karşılaşmazsın. Hadi bakalım biraz rahatla artık! :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
58
28
12
5
5
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?