Görüş Bildir
Haberler
Uyguladığınız Taktirde Etrafınızdaki Bütün Gözleri Üzerinize Çevirecek 2018-19 Sonbahar/Kış Güzellik Trendleri

etiket Uyguladığınız Taktirde Etrafınızdaki Bütün Gözleri Üzerinize Çevirecek 2018-19 Sonbahar/Kış Güzellik Trendleri

Serngl
09.11.2018 - 12:11

Bu sezonun güzellik trendleri birbiriyle oldukça zıt, iki ayrı görünüm çiziyor. Doğal görünümlü, sağlıkla ışıldayan ciltlerin yanında, yoğun renklerle işlenmiş abartılı trendler göze çarpıyor. 

2018-19 Sonbahar/Kış güzellik trendleri sizlerle!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Strobing ile ışıldayan göz pınarları.

1. Strobing ile ışıldayan göz pınarları.

Aydınlatıcıyla yüze boyut kazandıran strobing uygulaması, cilde ıslak ve ışıltılı bir görünüm kazandırıyor. Genellikle cilde uygulanan strobing, bu sezon göz pınarlarını da etkisi altına alıyor! Göz pınarlarına uygulanan inci beyazı aydınlatıcılar, bakışları canlandırmanın yanında kişiye enerjik bir görünüm de kazandırıyor.

2. Dudakları etkisi altına alan kırmızı ruj.

2. Dudakları etkisi altına alan kırmızı ruj.

Kırmızı, rorange'a kaptırdığı yerini geri almaya hazırlanıyor! Kırmızı ve turuncunun mükemmel ahenginden oluşan rorange, kırmızı rujun gölgesinde kaldı bile. Kırmızı ruj tüm ihtişamıyla geri dönüyor.

3. Kabaran saçlar ve sonsuz volüm.

3. Kabaran saçlar ve sonsuz volüm.

Sonbaharı yavaş yavaş uğurlarken, kışı kabarık ve krepelenmiş saçlarla karşılıyoruz! Hacimli ve dokulu saçlar yükselişe geçiyor. Alabildiğine kabarmış krepelenmiş, yer çekimine meydan okuyan saçlar güzelliğinize güzellik katacak.

4. Gözü çerçeveleyen yoğun göz kalemleri.

4. Gözü çerçeveleyen yoğun göz kalemleri.

Bir zamanlar oldukça yükselişte olup, daha sonra düşüşe geçen yoğun göz kalemi görünümü geri dönüyor! Önümüzdeki aylarda, bu çerçevelenmiş gözlerle sıkça karşılaşacağız!

5. Enerjik renkler.

5. Enerjik renkler.

Enerjik renklerle bakışlar çarpıcılık kazanıyor! Bu kış kendinizi canlı renklerin sıcaklığına bırakmanın tam zamanı. Yeşilin, pembenin, mavinin en canlı tonlarıyla tanışmaya hazır olun!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Nostaljik saç modelleri.

6. Nostaljik saç modelleri.

Adeta geçmiş yıllardan fırlamış gibi duran retro kesimler saçları etkisi altına aldı bile! Nostaljik saçlar başlı başına bir ikon. Size farklı bir dokunuş katacak bu saçlar için ihtiyacınız olan tek şey cesaret.

7. Sağlıkla ışıldayan sıcak tonlar.

7. Sağlıkla ışıldayan sıcak tonlar.

Makyajsız makyaj oldukça sade ve doğal bir görünüm sunuyor. Sıcacık, kendiliğinden renklenmiş gibi duran yanaklar ise bu makyajın tamamlayıcısı adeta. Sıcak pembe ya da şeftali tonlarıyla yanaklarınızı hafifçe renklendirebilirsiniz. Oldukça doğal ve genç bir görünüm elde edeceksiniz!

8. Islak dokunuşlu cilt.

8. Islak dokunuşlu cilt.

Adeta inci yansımasıyla parlayan bu ciltler, önümüzdeki sezon makyaj uygulamalarının vazgeçilmezi olacak! Highlighter ve stroping uygulamaları, cilde ferah ve ışıltılı bir görünüm kazandırıyor.

9. Ton-Sür-Ton uyumu.

9. Ton-Sür-Ton uyumu.

Bir rengin farklı tonlarını görünümünüze yansıtarak, ton-sür-ton'a bir şans verebilirsiniz! Sadece far renginizle olabileceği gibi, daha cesur tercihlerle saç renginizi de makyajınızla eşitleyebilirsiniz.

10. Saç aksesuarları.

10. Saç aksesuarları.

Saç aksesuarları önümüzdeki aylarda adeta altın çağını yaşayacak! Tüm ihtişamıyla geri dönen saç aksesuarlarını saçınızın bir tamamlayıcısı olarak kullanabilirsiniz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Örgünün vazgeçilmez yeri.

11. Örgünün vazgeçilmez yeri.

İster tek bir örgüyle sade bir hava yaratabilir, isterseniz de hareketli saçlarınızla birleştirdiğiniz örgüyle daha cesur bir duruş sergileyebilirsiniz. Seçim sizin! Ancak önümüzdeki sezon örgünün her türlüsü modaya yön verecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
246
85
61
18
7
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
lanaaaaaaaaaaaaaa

ESKİ ZAMANLAR GERİ DÖNÜYORUZZZ KEMERLERİ BAĞLAYIN BAKALIM NELER GÖRECEĞİZ