Görüş Bildir
Haberler
TV
Üvey Anne Dizisi Konusu Nedir? Yeni Atv Dizisi Üvey Anne Oyuncuları Kimler?

Üvey Anne Dizisi Konusu Nedir? Yeni Atv Dizisi Üvey Anne Oyuncuları Kimler?

Yaz sezonu ekranları yeniden hareketlendirmeye hazırlanıyor. Birçok yapım ya sezon finali ya da final yapmaya başladı. Pek çok kanalda yepyeni diziler yayın hayatına başlamak için gün sayıyor. Bu yapımlardan biri de ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan Üvey Anne dizisi oldu. Başarılı oyuncu kadrosu ve güçlü senaryosuyla şimdiden dikkatleri üzerine çeken Üvey Anne dizisinin ilk fragmanı da yayınlandı. Peki Üvey Anne konusu nedir? Üvey Anne oyuncuları kimlerdir? Üvey Anne dizisi nerede çekiliyor?

Tüm detaylar içeriğimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Üvey Anne Dizisi Konusu Nedir?

Üvey Anne Dizisi Konusu Nedir?

ATV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Üvey Anne dizisi yaz sezonuna damga vuracak yapımlardan biri olacak. Yönetmen koltuğunda Yasemin Türkmenli oturduğu Üvey Anne dizisinin senaryosunu Yasemin Kırbaş kaleme alıyor. ONN Medya imzalı yapım ekranlarda adeta Karadeniz fırtınası estirecek. Bir babanın çocuklarına olan bağlılığına değinecek olan dram dolu yapımda babanın duygusal yaşantısı işlenecek.

Üvey Anne Oyuncuları Kimlerdir?

Üvey Anne Oyuncuları Kimlerdir?

Dizide, Hazal Filiz Küçükköse, Kutsi, Aslı Tandoğan, Ezgi Şenler, Ayşegül Günay, Hakan Eratik, Emin Günenç, Ayşen İnci, Mihriban Er, İbrahim Şahin, Bengü Ergin, Nehir Gökdemir, Doruk Öztürk, Ali Yerlikaya, Ecenaz Üçer, Yasemin Nil Yılmaz, Ecenaz Üçer, Duygu Erokan, Göker Ersivri, Deniz Hiracan ve Selinda Nur Keküllüoğlu gibi başarılı oyuncuların yanı sıra, çocuk oyuncu Emir Kaan Özkan da yer alıyor.

Üvey Anne Nerede Çekiliyor?

Üvey Anne Nerede Çekiliyor?

Merakla beklenen Üvey Anne dizisinin müzikleri Eser Taşkıran imzası taşıyacak. Dokusu, taş evleri, unutulmaz gün batımı manzarası ve eşsiz doğa güzellikleri ile ekranda görsel şölen yaratacak olan Üvey Anne dizisi Muğla'da çekilmeye başlandı. Ardından çekimlerin İstanbul'a taşınacağı ifade edildi.

Üvey Anne Ne Zaman Başlıyor?

Üvey Anne Ne Zaman Başlıyor?

Alışılagelmişin dışındaki konusuyla izleyiciyi ekran başına toplayacak olan Üvey Anne dizisi çok yakında atv'de!

Üvey Anne Dizisi Gerçek Hikaye mi?

Üvey Anne Dizisi Gerçek Hikaye mi?

Yapımcılığını H. Hakan Eren'in üstlendiği Üvey Anne dizisi gerçek bir hikâyeden esinlenerek projelendiriliyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın