Görüş Bildir
Haberler
Urszula Radwanska, Jovanovski'yi 2-0'la Geçti

Urszula Radwanska, Jovanovski'yi 2-0'la Geçti

Fatih
22.07.2015 - 18:50
İçeriğin Devamı Aşağıda

TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda teklerde Polonyalı tenisçi Urszula Radwanska, Sırp Bojana Jovanovski'yi 2-0 yenerek çeyrek finale çıktı.

Garanti Koza Arena'da düzenlenen turnuvanın üçüncü gününde, dünya 99 numarası Radwanska, Jovanovski'yi rahat bir oyunla 2-0 yenmeyi başardı.

İlk sette dünya 67 numarası Jovanovski'nin servis hatalarını iyi değerlendiren Polonyalı sporcu, seti 6-3 kazanarak 1-0 öne geçti. İkinci sette çok rahat bir oyun ortaya koyan Radwanska, seti 6-2, 1 saat 29 dakika süren maçı da 2-0 kazandı ve çeyrek finalist oldu.

Radwanska ilk turda, turnuvanın 3 numaralı seri başı olan bir başka Sırp sporcu Jelena Jankovic'i elemişti.

Çiftlerde turnuvanın 1 numaralı seri başı olan Andrea Hlavackova (Çek Cumhuriyeti)-Anastasia Pavlyuchenkova (Rusya) ikilisi zor da olsa çeyrek finale yükseldi.

Hlavackova-Pavlyuchenkova çifti, Yuliya Beygelzimer (Ukrayna)- Jelena Ostapenko (Letonya) ikilisi karşısında ilk seti 6-4 kazanmasına rağmen ikinci seti aynı skorla kaybetti. Çekişmeli geçen tie-break setini 10-6 kazanan Hlavackova-Pavlyuchenkova çifti, 1 saat 29 dakika süren maçtan 2-1 galip ayrıldı.

Diğer çiftler maçında ise Kateryna Bondarenko (Ukrayna)-Eva Hrdinova (Çek Cumhuriyeti) ikilisi rahat bir şekilde çeyrek finalist oldu. Bondarenko-Hrdinova çifti, Diana Buzean (Romanya)-Chantal Skamlova (Slovakya) çiftini 50 dakika süren maçta 6-2'lik setlerle 2-0 mağlup etti.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/tenis/wta-ist...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın