Görüş Bildir
Haberler
Ünlülerin Adını Duyar Duymaz Birlikte Anmadan Geçemeyeceğiniz Aşırı İyi Tespit Edilmiş Nesneler

etiket Ünlülerin Adını Duyar Duymaz Birlikte Anmadan Geçemeyeceğiniz Aşırı İyi Tespit Edilmiş Nesneler

Nihat Doğan'la anılan nesneye gülerken karnıma ağrılar girdi! 😂

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Eda Taşpınar - Kakao Yağı

1. Eda Taşpınar - Kakao Yağı

Güneş yağı diyemiyoruz çünkü bir insan anca kakao yağıyla bu kadar bronzlaşabilir. Fakir olmadığını bildiğimiz için zeytinyağı ve cola karışımı diyemedik. Zaten o da tüm bunlara son vermek için kendi güneş yağını çıkarttı.

2. Demet Akalın - Türkçe Sözlük

2. Demet Akalın - Türkçe Sözlük

İşte size birbirinden haberi olmayan muhteşem bir ikili. İnsan Demet Akalın'a bakınca otomatikman bir yerlerde sözlük de arıyor. Biz değil ama inşallah kendisi yakın zamanda bulur bir yerlerden.

3. Bülent Ersoy - Kalkan Balığı

3. Bülent Ersoy - Kalkan Balığı

O kadar mücevher sahibi ol, insanların aklında yediğin 10 kiloluk kalkan balığı kalsın. Olacak iş değil! Gerçi Divamız bu balığı kendi başına değil, Nur Yerlitaş ve Oya Aydoğan ile yemişti. Hatta sonradan 'Nur daha çok yedi' tartışması bile dönmüştü.

4. Ciciş Esra Ersoy - Cartier Bileklik

4. Ciciş Esra Ersoy - Cartier Bileklik

Kimse inkar etmesin, herkesin aklına mıh gibi çakıldı bu ikili. Hacı Sabancı şimdi yalısında bisiklete biniyor gerçi, çoktan unutmuştur ama maalesef biz unutamadık.

5. Ceylan - Eko Boy Margarin

5. Ceylan - Eko Boy Margarin

Ceylan'ın şu kahvaltı sofrası nice karnı acıkmışların boğazında düğüm oldu can çekmesi yüzünden. Bu sofrada o kadar çok şey vardı ama margarin ve Ceylan bir süre sonra birlikte anılmaktan kaçamadılar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ece Erken - Dikiz Aynası

6. Ece Erken - Dikiz Aynası

Otoparkta duran nice arabayı ve araç sahibini huzursuz eden bir olaydı bu hatırlarsanız. Ece Erken denilince insanın aklına birçok şey gelse de, herhalde en akılda kalanı kırılmayı bekleyen dikiz aynalarıdır.

7. Davut Güloğlu - Islak Kot Pantolon

7. Davut Güloğlu - Islak Kot Pantolon

Karadeniz'in Ricky Martin'i olarak lanse edilen ve kısa süre sonra unutulan Davut Güloğlu'nun, denizde horon teperken ıslattığı kot pantolonunu hatırlarsınız. Biz unutamadık, siz de unutmayın.

8. Hande Ataizi - Vasistas

8. Hande Ataizi - Vasistas

Magazin tarihinin gelmiş geçmiş en ünlü ikilisine merhaba deyin. Hande Ataizi ve vasistası ayrı düşünmek imkansız gibi bir şey. Olay olduğunda yeni doğan çocuklar şu an ev bark sahibi oldu ama vasistas hadisesi asla unutulmadı.

9. Çağla Şikel - Tost

9. Çağla Şikel - Tost

Çağla Şikel öyle bir mesaj attı ki, ne zaman birisi tosttan bahsetse mutlaka bu muhabbet de dönüyor. Binlerce yürek, tek bir soru: Acaba o gün yenen tost neliydi?

10. Kaya Çilingiroğlu - Ferrari

10. Kaya Çilingiroğlu - Ferrari

Bir insan yalan söylerken ancak bu kadar komik yakalanabilirdi. Kaya Çilingiroğlu'na 'Ferrari sizin mi?' diye soran muhabir, 'Siz Feraye'yi nerden tanıyorsunuz?' cevabını almasaydı, biz o gün Hülya Avşar'ın aldatıldığını öğrenmeyecektik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Gülben Ergen - Allah Yazılı Kolye

11. Gülben Ergen - Allah Yazılı Kolye

Gülben Ergen'in düzenlediği basın toplantısındaki bu kolye, daha sonra sanatçıların önemli açıklamalar yaparken kullandığı vazgeçilmez bir aksesuar olmuştu. Fakat beyaz gömleği ile bu kombini moda haline getiren kesinlikle Gülben Ergen. Unutmayın ki ona hiçbir şey olmaz!

12. Nihat Doğan - Şarj Aleti

12. Nihat Doğan - Şarj Aleti

Nihat Doğan ve İzzet Yıldızhan'ın adının karıştığı grup seks partisi ve darp skandalını hatırlarsınız. Nihat Doğan'ın o günkü olayla ilgili ifadesinde 'Ben odaya şarj aleti almaya gitmiştim' cümlesini unutmak imkansıza yakın. Daha sonra Nihat Doğan bu davadan beraat etti ama akıllarda şarj aleti kaldı...

13. Duygu Özaslan - Yumurta

13. Duygu Özaslan - Yumurta

Yumurta dediysek 'sunny side up', yanlış olmasın. Sen git blogger ol, milyonlarca kişi tarafından takip edil ama adın 'sahanda yumurtayla' anılsın. Çok pardon sahanda yumurta demişim, sunny side up olacaktı...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
528
214
60
36
30
29
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ali Karaman

Sibel Can - Tanga Bir ara ülkenin gündemi olmuş, birkaç yıl bu olaydan bahsedilmişti. Tabi o zamanlar Şeyma Subaşılar ne bileyim Kim Kardashianlar olmadığı ... Devamını Gör

Tyliebee

Doğuş ve saksı da olmalıydı bu içerikte :D

Bengü Demir

saksıyı Erol Büyükburç için de kullanabiliriz “Ben saksı değilim! En çok beni dinleyeceksiniz!”

Pasif Kullanıcı

ibo ...isot