Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Futbolcu Mesut Özil'in Saatinin Fiyatı Dudak Uçuklattı! Mesut Özil'in Saati Kaç Para?

Ünlü Futbolcu Mesut Özil'in Saatinin Fiyatı Dudak Uçuklattı! Mesut Özil'in Saati Kaç Para?

GNS
08.12.2021 - 21:15

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcularından biri olan Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, futboldaki başarısının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündeme geliyor. Eşi Amine Gülşe ve kızı ile olan paylaşımları fazlaca ilgi gören Özil'in Instagram hesabında paylaştığı son fotoğraf olay oldu. Mesut Özil'in taktığı saatin markasını ve fiyatını araştıranlar şoke oldu. Mesut Özil'in saati kaç para? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe'nin gözde futbolcusu 33 yaşındaki Mesut Özil sosyal medya paylaşımıyla olay oldu. Instagram hesabında paylaştığı son fotoğrafta takmış olduğu saatin fiyatını araştıran takipçileri şoke oldu. Saatin fiyatını duyanların dudakları uçukladı. İşte detaylar...

Mesut Özil Sosyal Medyada İlgi Odağı

Mesut Özil Sosyal Medyada İlgi Odağı

Sarı-lacivertlilerin 10 numarası Mesut Özil, geldiği günden beri ilgi odağı olmaya devam ediyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan yıldız oyuncunun paylaşımları büyük ilgi görüyor. Paylaştığı son fotoğrafta taktığı saat dikkat çekti.

Takılara karşı harcama yapmaktan çekinmeyen Mesut Özil, kolunda adeta servet taşıyor. Yıldız futbolcu Galatasaray derbisinden sonra bir restorandan yaptığı paylaşımla sosyal medyayı sallamıştı. Mesut'un kolundaki saat de bir hayli dikkat çekmişti.

Mesut Özil'in Saati Kaç Para?

Mesut Özil'in Saati Kaç Para?

Mesut'un kolunda taşıdığı lüks saatin değerinin 440 bin dolar (6 milyon lira) olduğu ortaya çıktı. Yeniçağ'daki habere göre; takımın genç yetenekleri Berke Özer, Murat Sağlam ve Muhammed Gümüşkaya'nın maaşlarının toplamı ise 5 milyon lira. Mesut'un koleksiyonunda daha pahalı saatlerin de olduğu öğrenildi.

Amine Gülşe Dikkat Çekiyor

Amine Gülşe Dikkat Çekiyor

Ünlü futbolcunun eşi Amine Gülşe de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiriyor. Geçtiğimiz aylarda Amine Gülşe'nin yaklaşık 160 bin TL değerindeki saatini ve 200 bin TL değerindeki yüzüğünü eşi Mesut Özil almış, 20 bin TL değerindeki bilekliğini ise kayınvalidesi hediye etmişti. Böylece toplam takı değeri yaklaşık 380 bin TL’yi bulan ev hali pozu sosyal medyada en çok konuşulan paylaşımlardan biri haline geldi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın