Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Fenomen Bilal Hancı’ya Beşiktaş- Trabzon Maçında Saldırı!

Ünlü Fenomen Bilal Hancı’ya Beşiktaş- Trabzon Maçında Saldırı!

dila bahar
07.11.2021 - 14:01

YouTuber Bilal Hancı, Twitter hesabından paylaşım yaparak Beşiktaş-Trabzonspor maçında Beşiktaş tribününde bazı taraftarlar tarafından saldırıya uğradığını açıkladı. Süper Lig'in 12. haftasında oynanan Beşiktaş Trabzonspor maçında tribünden atılan Bilal Hancı kimdir? Neden tribünden atıldı? İşte cevaplar…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

YouTube'da çektiği videolar ile tanınan ve birçok sosyal medya platformunda milyonlarca takipçisi olan Bilal Hancı, Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanan maça gittiğinde orada bir grup Beşiktaş taraftarı tarafından şiddete uğradığını söyledi.

‘Efendi Gibi Maçı İzlemeye Gittim’

‘Efendi Gibi Maçı İzlemeye Gittim’

Trabzonsporlu olduğu bilinen ve bunu her platformda dile getiren Hancı, takımının Beşiktaş ile oynandığı maçı izlemek için Vodafone Park'a gittiğini ve stadyumda bulunan bazı taraftarların kendisine saldırdığını dile getirdi.
Twitter hesabından paylaşım yaparak saldırıya uğradığını ifade eden Bilal Hancı, şu ifadeleri kullandı; 'Maçta tribündeydim, efendi gibi maçı izlemeye gittim. İlk yarı bitiminde lavaboya giderken birkaç Beşiktaşlı taraftar tanıyıp üzerime saldırdı pet şişe, çakmak fırlattılar! O sırada başka tanıyıp beni koruyan Beşiktaşlı taraftarlar çıktı buradan onlara teşekkürlerimi iletiyorum.'

Bilal Hancı Kimdir?

Bilal Hancı Kimdir?

İnternet fenomeni Kafalar Grubunun üyelerinden Bilal Hancı 1989 yılında Trabzon’da dünyaya gelmiştir. Çektiği eleştirisel komik kısa videolar ile tanınmaya başlayan Bilal Hancı, kendisi ile aynı işlerle meşgul olan Atakan Özyurt ve Fatih Yasin ile bir araya gelerek 2014 yılında Kafalar Grubunu oluşturdu. İçten ve samimi anlatımlarıyla, sempatik tavırlarıyla milyonların kalbinde taht kuran ünlü Youtuber İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu mezunudur. Günümüzde 7 milyona yakın takipçi ile Türkiye’nin en çok takipçi sayılarından birine ulaşan Kafalar oldukça sevilerek takip ediliyor.

Bilal Hancı’nın Müzik Kariyeri

Bilal Hancı’nın Müzik Kariyeri

Kafalar Grubu ile birlikteliğini sürdüren Bilal Hancı artık şarkı da söylüyor ve sadece müzik videolarının yayınlandığı kendine ait bir Youtube kanalı da var. Kısa süre önce kurduğu kanalın takipçi sayısı 800 bine yakın. Kendi kanalında ilk olarak 2018 yılında “Ağlama Beni Ana” adlı parçasını yayınladı. Bu şarkı 60 milyona yakın izlenme oranına sahip. 2019’da yayınladığı Özkan Meydan ile olan cover düeti “Feriğim” ve 2020’in mayıs ayında yayınladığı Özgün uğur ile düet yaptığı ‘’Sebep Oldun’’ hatırı sayılır dinlenme oranları yakaladı. Yine 2020 Ağustos ‘ta Özkan Meydan ile birlikte seslendirdiği ‘’ Sevdanın Böylesi’’ iki hafta gibi kısa bir sürede 25 milyona yakın tıklanmıştır. İnstagram hesabını aktif bir şekilde kullanan Bilal Hancı bu platformda da 2,5 milyona yakın takipçi sayısına sahiptir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
1
1
1
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın