Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Bir Sanatçı Olsan Hangi Sanat Dalıyla Uğraşırdın?

Ünlü Bir Sanatçı Olsan Hangi Sanat Dalıyla Uğraşırdın?

Ecivicivokke
11.09.2022 - 10:02

Eğer bir sanatçı olsaydın hangi sanat dalıyla uğraşırdın?

Merak ediyorsan;

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce yaşını öğrenelim!

2. Kendini bir kelimeyle tanımlayacak olsan bu hangi kelime olurdu?

3. Depresif zamanlarında ne yaparsın?

4. Günün hangi saatleri sana daha iyi hissettirir?

5. Sanatçı olsan özgün eserler çıkarabileceğini düşünüyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İlgi odağı olmaktan hoşlanır mısın?

7. Son olarak, sanatçı olsan eserlerinde hangi konuyu işlemek isterdin?

8. Hayal gücünün geniş olduğunu düşünüyor musun?

Resim!

Resim!

Sen gördüklerini çok iyi gözlemleyebilen ve bunları aklında tutabilen birisin. Bu sebeple sen ünlü bir sanatçı olsan kesin ressam olurdun! Hayal gücün çok geniş, bu sebeple bu hayal gücünü bir kağıda, tuvale dökebilirsin. Etrafındaki herkes senin fazlasıyla yaratıcı biri olduğunu söylüyor çünkü kimsenin aklına gelmeyen şeyler senin aklına geliyor. Yaşanan problemlere yaratıcı çözümler bulabiliyor, her şeye farklı bir bakış açısıyla yaklaşabiliyorsun. Çok boyutlu düşünebilen birisin, bu sebeple etrafındakiler tarafından takdir ediliyorsun.

Müzik!

Sende tam sahne ışığı var!  Sesin güzel mi bilmiyoruz ama keşfedilsen senden mükemmel bir müzisyen olurdu. Sahnelere çıktığında herkesin nefesini kesebilecek bir performans sergileyeceğine eminiz. Şarkı söylemek sadece ses güzelliğiyle bitmiyor biliyorsun ki. Sahneye hakim olmak, kendini dinletmek de gerekiyor. Sende bunların hepsini aynı anda yapabilecek ışık var!

Edebiyat!

Sen doğuştan bir şair, bir yazar gibisin... Her ortama, her olaya söyleyebilecek bir özlü sözün var. Çevrendekiler senin bu özelliğine o kadar alışmışlar ki zaman zaman senden bunu yapmanı heyecanla bekliyorlar. Sen konuştuğunda bile şiir oluyor, söylediklerin insanların kulağına anlamlı geliyor. Bu sebeple dostların herhangi bir problemle karşılaştıklarında ilk sana geliyorlar. Sen tamamen doğru konuşamasan bile güzel konuşuyorsun, bu da insanları etkiliyor!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
13
12
4
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Edebiyat! Sen doğuştan bir şair, bir yazar gibisin... Her ortama, her olaya söyleyebilecek bir özlü sözün var. Çevrendekiler senin bu özelliğine o kadar alış... Devamını Gör

Enes

Müzik! Sende tam sahne ışığı var! Sesin güzel mi bilmiyoruz ama keşfedilsen senden mükemmel bir müzisyen olurdu. Sahnelere çıktığında herkesin nefesini kese... Devamını Gör

Heath Ladger

müzik. tessadüfe bakin ki beatbox yapiyorum. yani müziğin dali kanimda...