Görüş Bildir
Haberler
Oturma Şekline Göre Seni Anlatıyoruz!

Oturma Şekline Göre Seni Anlatıyoruz!

Ecivicivokke
28.06.2022 - 19:44

Oturup derin bir nefes al bakalım! 

Oturma şekline göre seni anlatıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oturma şeklin hangisine benziyor?

Oturma şeklin hangisine benziyor?

Yaratıcı!

Eğer genelde A şeklindeki gibi oturuyorsan sen yaratıcı ve çözüm odaklı birisin. Hayata genellikle pozitif bakmaya çalışıyor, yaşadığın kötü olaylarda bile bir iyi yön bulmaya çalışıyorsun. Her olaya eğer ben bunu yaşadıysam bir sebebi vardır diye yaklaştığın için mutlu olman etrafındaki insanlara göre çok daha kolay oluyor. Çevrendekiler zaman zaman senin bu haline imreniyorlar, onlara da aynı tavsiyeyi vermekten kendini alıkoymuyorsun. Sen hayatta mutlu olabilmenin yolunu çözmüşsün. Seninle konuşmak ve iletişim kurmak her zaman çok kolay. Yakınlarınla bir problem yaşasan bile doğru iletişimle kolayca bu problemi yok edebiliyorsun. İçinde her zaman bir çocuk var. Zaman zaman davranışlarının sonuçlarını düşünmeden hareket edebiliyorsun ve bu hayatında ufak sıkıntılara yol açabiliyor.

Hayalperestsin!

Eğer günlük hayatını genelde B pozisyonundaki gibi oturarak geçiriyorsan sen tam bir hayalperestsin! Hayal gücün o kadar geniş ki olaylara hiç kimsenin bakmadığı açılardan bakıp kendine göre yorumlayabiliyorsun. Senin hayal gücünün sınırları yok! İstediğin her şeyi hayal edebiliyorsun. Kimi zaman bu durum rüyalarına da yansıyor, çok çeşitli ve bilim kurgu filmleri tadında rüyalar görüyorsun. Seyahat etmekten ve farklı insanlar tanımaktan büyük keyif alıyorsun. Kolaylıkla arkadaşlık bağları kurabiliyor, bunları uzun süre devam ettirebiliyorsun. Fikirlerini hayata geçirmek için pazartesi günlerini, ayın ilk günlerini beklemiyorsun. Eğer sen bir şeyi kafana koyduysan o şey anında yapılacak! Davranışlarının sonuçlarını düşünmeden büyük bir cesaretle hareket edebiliyorsun, çevrendekiler bu özelliğine imrenerek bakıyor.

Rahatına düşkün!

Hayatının büyük bir kısmını C şeklindeki gibi oturarak geçiriyorsan sen rahatına fazlasıyla düşkün birisin. Kimse senin rahatını bozsun istemiyor, eğer dışardaysan eve gidip rahatına kavuşmanın hayaliyle yaşıyorsun. Alışveriş yapmaktan çok hoşlanmıyor, bir şey alıyorsan internetten almayı tercih ediyorsun. Tercihlerini hızla yapabiliyor, özellikle dış görünüşün hakkında çok düşünmüyorsun. Konuşurken hızla konudan konuya atlıyorsun, arkadaşların zaman zaman senin hızına yetişmekte güçlük çekiyor. Her zaman anlatacak bir şeyin var çünkü fazlasıyla renkli bir hayat yaşıyorsun. Hayatını renklendirmek için çaba harcıyorsun, hayat kısa!

Duyarlı!

Eğer D şeklinde oturduğunda kendini daha rahat hissediyorsan sen; duyarlı, barışçıl ve verdiği sözleri tutan birisin. Sen birine söz verdiysen bunun gerçekleşeceğini herkes bilir. Buluşmalara her zaman en erken sen gidersin ve buna çok değer verirsin. Kendin buna özen gösterdiğin için aynı şekilde davranmayıp geç kalanlardan hoşlanmazsın. Sevgini herkese açık yaşamaktan çekinirsin. Dışarıdayken sevgilini sarılıp öpme konusunda hiçbir zaman rahat davranamazsın. Arkadaşlık ilişkilerine çok değer verirsin ve onları kaybetmemek için elinden geleni yaparsın. Sen karşındakine nasıl davranıyorsan onun da sana aynı şekilde davranmasını beklersin.

Mükemmeliyetçi!

E şeklindeki gibi oturduğunda daha rahat ediyorsan, sen her şeyin mükemmel olması için özen gösteren birisin. Hiçbir zaman hiçbir şey için acele etmezsin, her şeyin bir yeri ve zamanı olduğunu bilip ona göre hareket edersin. Kariyer senin için çok daha önemlidir. Başkaları tarafından saf, inat gibi görünsen de çoğu zaman ısrarcı birisin. Mükemmel görünmek için her zaman özen gösteriyorsun. Dostlarının tavsiyelerine önem veriyor ve onlarla her derdini paylaşıyorsun.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
96
31
30
10
8
8
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Hayalperestsin

yekta.dincer

benim oturma şeklim şıklarda yok.

cansu ersan

Hayalperestsin!