Görüş Bildir
Haberler
Üniversite Arkadaş Grubundaki Hangi Karaktersin?

Üniversite Arkadaş Grubundaki Hangi Karaktersin?

Begüm Saatçi
13.07.2023 - 19:02 Son Güncelleme: 14.07.2023 - 10:21

Üniversite öyle bir yerdir ki birbirinden farklı yüzlerce insanı etkileşime sokar. Daha sonrasındaysa hayat boyu unutulmayacak arkadaşlıklar yaşatır. Biz de bu oluşan grupta senin yerin ne, sen hangi karaktersin merak ettik ve bu testi hazırladık.

Sen de hazırsan, testi çözmeye başlayabilirsin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetin nedir?

2. Yaş aralığını belirtir misin?

3. Öncelikle derslere ne sıklıkla katılırsın?

3. Öncelikle derslere ne sıklıkla katılırsın?

4. Peki kulüp etkinlikleriyle aran nasıl?

4. Peki kulüp etkinlikleriyle aran nasıl?

5. Okuldaki çoğu kişi seni tanır mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Diyelim ki okul kapısının önüne geldin. Ama bir eşyanı unutmuşsun ve o olmadan günü geçiremezsin. Bu hangi eşyan olur?

7. Aşağıdaki ülkelerden hangisinin seni yansıttığını söyleyebilirsin?

8. Şimdi 'beni en iyi bu renk yansıtıyor' dediğin rengi seç bakalım.

9. Arkadaşlarına sorsak senin hakkında ne söylerler?

9. Arkadaşlarına sorsak senin hakkında ne söylerler?

10. Sonucu öğrenmen için geldik son adıma. Derslerde nerede oturursun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Grubun Sosyali Sensin!

Grubun Sosyali Sensin!

Kulağındaki kulaklık üniversite kapısından içeri girene kadar kulağında kalabiliyor ancak. Çünkü adım başı bir tanıdığınla konuşmak zorunda kalıyorsun! Sen renk paletinin turuncusu gibisin parıl parılsın. Ortamda ne oluyor ne bitiyor hep en önce senin haberin olur, herkes enerjine ve sıcaklığına çekilip seni bir şekilde bulur çünkü. Bunun avantaja çevirmeyi gayet iyi öğrenmişsin.

Grubun Çalışkanı Sensin!

Grubun Çalışkanı Sensin!

Sen bir işe kendini odakladığın anda adeta gözün o işten başka bir şeyi görmüyor. Bu da senin derslerde ve günlük hayatında da oldukça ön plana çıkmanı sağlıyor. Arkadaşların da bu durumun farkında varmış olacaklar ki öyle durumlarda sana pek de dokunmuyorlar. Hayatını belirli bir disiplin ve düzen üzerine oturtmuş olman arkadaş çevrenin sana olan saygısını oldukça arttırmış. Böyle devam ettiğin sürece bütün gözler senin üzerinde olmaya devam edecek canım, sen fark etmesen de :)

Grubun Aşko Kuşko'su Sensin!

Grubun Aşko Kuşko'su Sensin!

Sen arkadaş gurubunun bir tanesi, göz bebeği gibisin. Senin etrafında olan herkesin enerjisi yükselir, ne olduğunu bile anlayamadan sohbet muhabbet akar gider. Etrafını etkileme ve ikna edebilme gücün oldukça yüksek canım. Topluca bir yere gidileceği zaman senin sunduğun fikre herkes kolaylıkla ikna olabilir. Parıldamaya devam et canım, ne de olsa gurubun aşko kuşkosu sensin; bu senin hakkın :)

Grubun Partici Olanısın!

Grubun Partici Olanısın!

Parti deyince de sen akla geliyorsun işte. Kampüsü karış karış gezip o parti biletlerini satmaya çalıştığını kabul et :)  Eğlenceli ve sempatiksin. Arkadaş grubuna sorsak sende şeytan tüyü olduğunu söylerler eminim :) Umarız bu enerjik hallerin ve sempatin her gittiğin ortamda işine yarar diyelim çünkü zaten arkadaş grubunun gözdesi olmuşsun bile.

Grubun Kendi Halinde Olanısın!

Grubun Kendi Halinde Olanısın!

Sen sessiz, sakin; etliye sütlüye karışmayan birisin belli ki. Genellikle gurubun ortak kararı neyse sen de ona uyarsın, zorluk çıkartma huyun da pek yoktur. Eğer bir dersi sevdiysen kendini o derse kolaylıkla verebilirsin ama eğer sevmediysen o dersle işin çok zor. Ama inan sen olmadan bu gurup asla tam olamazdı. Sen Gurubun denge unsuru olmuşsun. Herkesin iyi ki de varsın dediği o anlayış abidesi sensin işte!

Bu testler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
19
12
7
5
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

11. Grubun Aşko Kuşko'su Sensin! Sen arkadaş gurubunun bir tanesi, göz bebeği gibisin. Senin etrafında olan herkesin enerjisi yükselir, ne olduğunu bile anl... Devamını Gör

Salih Karlıoğlu

Grubun Partici Olanısın! Parti deyince de sen akla geliyorsun işte. Kampüsü karış karış gezip o parti biletlerini satmaya çalıştığını kabul et :) Eğlenceli... Devamını Gör

KATARA

Sen bir işe kendini odakladığın anda adeta gözün o işten başka bir şeyi görmüyor. Bu da senin derslerde ve günlük hayatında da oldukça ön plana çıkmanı sağlı... Devamını Gör