Görüş Bildir
Haberler
Ümit Özdağ: 'Bir Gün Karşılaşırız Süleyman'la, O Zaman Görürüz!'

Ümit Özdağ: 'Bir Gün Karşılaşırız Süleyman'la, O Zaman Görürüz!'

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bugün karşısına çıkmayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun korktuğunu öne sürerek 'Bir gün karşılaşırız Süleyman'la. Onun yanında da polis olmaz benim yanımda da polis olmaz bak o zaman ne olur görürüz.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Halk TV’de 'Perdenin Önü Arkası' programına konuk olan Ümit Özdağ şu açıklamaları yaptı:

  • Süleyman Soylu'nun bu bana ilk hakareti değil. Daha önce de bir basın toplantısında çok ağır şekilde hakaret etti. Basın bana sorduğu zaman 'cevabınız ne diye?' cevap vermeyeceğimi ifade ettim ve kendisini mahkemeye verdim. Mahkeme takipsizlik kararı verdi. Eğer ben bu ifadeleri bu takipsizlik kararını veren hâkimler için kullansaydım içeride yatardım.

  • Doğrusu Süleyman Soylu'nun kapıya çıkacağını düşündüm. Çünkü birisi bana, benim Soylu'ya söylediğimi söyleseydi öleceğimi bilsem çıkardım. Of'lu zannediyordum meğer kofluymuş. Korktu, çok korktu Süleyman. İçişleri Bakanlığının 300 metre önünde polis barikatı kurdurtmuş. Karşı karşıya gelseydik ne olurdu? Süleyman'ı biraz merak içinde bırakalım. Bir gün karşı karşıya geleceğiz. Bu iş henüz bitmedi. Hayatta olduğumuz sürece bitmeyecek. Bu artık siyasetin dışında bir şey. Bunun AK Partililerle hiçbir ilgisi yok. AK Parti ile de ilgisi yok. Bugün AK Partili milletvekilleri, bakanlar, grup başkanları destek açıklamaları yaptılar. Onlara cevap bile vermiyorum. Verecek cevabım çok. Çok ağır şeyler de söyleyebilirim ama siyasi hayatı boyunca hiç hakaret davası açılmış bir insan değilim çünkü kimseye hakaret etmedim. Ağır şeyleri de ideolojik anlamda söylerim ama bu siyasi bir şey değil artık. Süleyman Soylu ile Ümit Özdağ arasında kişisel bir şeye dönüştü. Vallahi de billahi de ben bunun hesabını sormadan ölürsem gözüm açık gider.

  • Nereye kadar gideceğini birlikte göreceğiz. Bir gün karşılaşırız Süleyman'la. Onun yanında da polis olmaz benim yanımda da polis olmaz bak o zaman ne olur görürüz.

📹

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin bugünkü açıklaması da sorulan Özdağ, Bahçeli'nin kendisini kastetmediğini öne sürdü: 

  • Sayın Bahçeli isim vermemiş. Beni ve Zafer Partisi'ni kastettiğini düşünelim bir an için. Meşrebi bulanık, mezhebi bulanık demez benle ilgili. Dememesi gerekir. Çünkü ben Ümit Özdağ, Sayın Bahçeli'nin MHP Genel Başkanlığı adaylık konuşmasını yazan kişiyim. Babam rahmetli olmadan ağır beyin kanaması nedeniyle yoğun bakımda yatarken ziyaret etmesine müsaade edilen iki kişi vardı. Birisi benim, diğeri de Sayın Bahçeli.  Cenazesini TSK ile birlikte resmi katılım yapan MHP'dir. Meşrebim çok açıktır. Sayın Bahçeli, meşrebi bulanık olanları partisinin 2 dönem milletvekili ve genel başkan yardımcısı da yapmaz.

Özdağ, programda telefonlarının dinlendiğini öne sürerek şunları söyledi:

  • Benim her hareketimi izliyorlar. Peşimde ekip var. Kredi kartıyla bir yemek yediğim zaman kartın ekstresi bir bana bir de onlara gidiyor. Biliyorum kardeşim. Ben senelerce bu ülkede istihbaratçı yetiştirdim, polis yetiştirdim. Bu insanlar bana güveniyorlar ve beni seviyorlar. Bana bilgi de veriyorlar. 

Bahçeli'nin açıklamaları için 👇

Neler olmuştu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
5
3
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
D.RobertJ

Bahçede dövüşseler ya takım elbiselerle yuvarlansalar yerlerde uahuahau. Uğur dündar bezmenler kavgası gibi bi sahneye dönüşse auhuaha