Görüş Bildir
Haberler
İçişleri Bakanlığı'na Gelen Özdağ'a Polis Engeli: 'Soylu'nun Korkak Olduğunu Bütün Türkiye Gördü'

etiket İçişleri Bakanlığı'na Gelen Özdağ'a Polis Engeli: 'Soylu'nun Korkak Olduğunu Bütün Türkiye Gördü'

Batuhan
06.05.2022 - 10:50 Son Güncelleme: 06.05.2022 - 11:14

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, dün akşam yaptığı açıklama ile bugün saat 11.00'de İçişleri Bakanlığı binası önüne gideceğini duyurmuştu. İçişleri Bakanlığı'na yürümek isteyen Özdağ, yetkililer tarafından engellendi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İçişleri Bakanlığı binasının önüne yürümek isteyen Ümit Özdağ yetkililer tarafından engellendi. Özdağ, Soylu'ya seslenerek, 'Kapının önüne gel, polisler senin özel bodyguard'ın değil. Polislerin arkasına saklanma. Sen Cumhuriyet tarihinin en büyük kriminalisin' diyerek tepki gösterdi.

Polis engeline takılan Özdağ, Soylu'ya seslendi

Polis engeli sonrası basın açıklaması yapan Özdağ şu ifadeleri kullandı:

'Ben TBMM üyesiyim, bir partinin milletvekiliyim. İçişleri Bakanlığı buradan 100 metre ileride. İçişleri Bakanlığı önüne gidemeyeceğimi söylüyorsunuz. Seninle bu iş ikimizden birisi ölene kadar devam edecek. Ya sen özür dilersin milletin önünde, ya da bu kavga sonuna kadar devam eder. Soylu'nun liderliğinde Zafer Partisi'ne karşı komplo kuruldu. Genel merkezimize ziyarete gelen bir polis memuru bana bilgi verdi. Komploda kimlerin görev alacağını öğrendim ve teyit ettim. Zafer Partisi gibi görünen hesaplar üzerinden farklı illerde karışıklık düzenleyip bizi psikolojik baskı altına almak istiyorlar, tuzağa düşmeyiz''

Konuşmasının devamında sert açıklamalarına devam eden Özdağ, 'Süleyman Soylu sen bu bakanlık görevin bitince tutuklanacaksın. Bunu en iyi sen biliyorsun. Süleyman Soylu, sen bir korkaksın. Ümit Özdağ’ın karşısına çıkamadın. Korkağın tekisin.' dedi.

Ne olmuştu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
80
44
42
29
23
14
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ali ak

akp 20 yıl sonra ilk defa muhalefet ile tanışıyor :D

DoctorWhat

muhalafet dediğin meslek lisesi öğrencisi gibi atar yapmaksa kalsın o muhalefet

benariff

yemin ederim çok delikanlı adammış. beton yetmez beton.

bilal çağlar

gitme ümit özdağ süleyman gelene kadar orada kal ortalık biraz şenlensin