Görüş Bildir
Haberler
Uğruna Şarkılar Yazılan Ex'ler: Taylor Swift'in Son 6 Yılda Ayrıldığı 13 Eski Sevgilisi

etiket Uğruna Şarkılar Yazılan Ex'ler: Taylor Swift'in Son 6 Yılda Ayrıldığı 13 Eski Sevgilisi

cokiyiya
09.09.2016 - 19:04

Taylor, ayrılık şarkılarını önceden yazıp isim kısımlarını sonradan mı dolduruyor bilmiyoruz ama, her ayrılık sonrası gelen şarkılarıyla eski sevgililerini bol bol andığı kesin! 

Karşınızda, aşk defteri oldukça kabarık olan Amerikalı şarkıcının son 6 yılda ayrıldığı 13 eski sevgilisi... 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. John Mayer

1. John Mayer

İlişki Zamanı: Aralık 2009 - Şubat 2010

Uğruna yazdığı 'Dear John' isimli ayrılık şarkısı sebebiyle, Swift'in en çok hatırlanan erkek arkadaşı şarkıcı John Mayer! 

Birlikte 'Half of My Heart' şarkısını yazan ikili, aralarındaki 15 yaş farka rağmen sevgili oldular. John'un sevgililer konusundaki kötü imajıdan dolayı herkes Taylor'a ondan ayrılmasını söylese de o aşkının peşinden gitmeyi tercih etmişti. Şarkıcı ve söz yazarı olan Mayer da kendisine yapılan şarkıya cevap niteliğinde 'Paper Dolls' isimli bir şarkı yaptı.

2. Cory Monteith

2. Cory Monteith

İlişki ZamanıNisan 2010 - Mayıs 2010

Taylor ve Glee oyuncusu Cory, resmi olarak hiçbir zaman kabul etmeseler de çoğu kez birlikte görüntülendiler. Taylor Swift'in 'Mine' şarkısını, 2013 yılında hayatını kaybeden Cory Monteith'e yazdığı söyleniyor.

3. Toby Hemingway

3. Toby Hemingway

İlişki Zamanı: Temmuz 2010

İngiliz aktör Toby ve güzel şarkıcının çok kısa süren bir ilişkileri oldu. İkili, Taylor'ın Cory Monteith'e yazdığı bilinen 'Mine' şarkısının klibinde birlikte oynadılar. Bu klipten sonra şarkıda geçen 'Bugüne kadar benim olan en güzel şey' sözü hala Cory için mi acaba diye düşünmeden edemiyoruz.🤔

4. Jake Gyllenhaal

4. Jake Gyllenhaal

İlişki ZamanıEkim 2010 - Ocak 2011

Güzel şarkıcının o zamana kadarki en görünür ilişkisi şüphesiz ki Jake Gyllenhaal ile olandı. İkili sürekli göz önündeydi. Fakat aralarındaki 10 yaş fark, Jake'e fazla gelmiş olacak ki bu sebepten ilişkiyi bitirdi. Bu da beraberinde bolca şarkı getirdi.

Ayrılığın ardından Taylor; 'The Last Time', 'All Too Well' ve 'We Are Never Getting Back Together' şarkılarını yakışıklı aktöre yazdı.

5. Adam Young

5. Adam Young

İlişki ZamanıOcak 2011

Taylor, Jake ile ayrılığından hemen sonra Owl City grubundan Adam Young ile kısa süreli bir ilişki yaşadı.

Adam, ayrıldıktan 1 yıl sonra sevgililer gününde Taylor'ın 'Enchanted' şarkısının coverını yaptı. Çünkü şarkının kendisine yazıldığını anlaması biraz uzun sürmüştü. 😁

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Chord Overstreet

6. Chord Overstreet

İlişki ZamanıŞubat 2011

2011 yılı Taylor Swift'in kaçamak yılı desek yeridir!

Taylor'ın ilişki defterine yazılan bir Glee aktörü daha... Chord ve Taylor sadece bir kez çıktılar. Onda da maç izlemeye gittiler. (Birlikte oldukça eğlenmişe benziyorlar.) Böylelikle Swift, bu yakışıklıyı da listesine eklemiş oldu.

7. Garrett Hedlund

7. Garrett Hedlund

İlişki ZamanıNisan 2011

Kaçamak yılı diye boşuna demedik. Bu şekilde Taylor'ın aşk defterine yazılan bir başka isim ise Garrett Hedlund oldu. Yakışıklı aktör ve şarkıcı, bir mail trafiği sonrası tanışıp birlikte oldu ama Taylor bu ilişkisini de hiçbir zaman kabul etmedi.

8. Eddie Redmayne

8. Eddie Redmayne

İlişki ZamanıEkim 2011 - Ocak 2012

'Les Miserables (Sefiller)' filminin seçmelerine katılan Taylor, orada aktör Eddie ile tanıştı. Çift, 3 ay boyunca New York sokaklarında bolca birlikte görüntülendiler. Fakat şarkıcının bu ilişkisi de kısa sürede son buldu. 

Eddie Redmayne, güzel gözleri ve çilleri olmasına rağmen uğruna yazılacak bir şarkıyı hak edemedi herhalde...🙃

9. Zac Efron

9. Zac Efron

İlişki ZamanıŞubat 2012 - Mart 2012

'High School Musical (Yıldızlar Takımı)'nın yıldızı Zac Efron ile bir süre ilişki yaşadı. İkili bu ilişkiyi her ne kadar reddetseler de kimseyi inandıramadılar. 

Fakat çabalarını takdir etmek gerek... İkili, Ellen DeGeneres'in şovundaki bir parodi için birlikte olmadıklarına dair bir şarkı bile yazdı.

10. Conor Kennedy

10. Conor Kennedy

İlişki ZamanıTemmuz 2012 - Ekim 2012

Güzel şarkıcı, kendisinden 4 yaş küçük olan Conor Kennedy ile bir yaz aşkı yaşadı. Conor o sıralar 18 yaşındaydı ve lise son sınıftaydı. Taylor kendisini bu yaz aşkına fazla kaptırmış olacak ki ilişkiye başladıktan sonra Kennedy'ninkinin yanından bir ev satın aldı. 

'Begin Again' şarkısının Conor ile ilgili olduğu da dedikodular arasında...

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Harry Styles

11. Harry Styles

İlişki ZamanıAralık 2012 - Ocak 2013

One Direction'un yakışıklı üyesi Harry Styles ve Taylor Swift, kısa süreli bir ilişki yaşamış olsa da bu ilişki birçoğumuzun favorisiydi. Sevimli çiftin ikisinde de kağıt uçak kolyesi vardı. 

Çift, birlikte Aralık ayında bir kar aracı kazası geçirdiler. 'Out Of The Woods' şarkısı yaptıkları kazadan bahsediyor gibi... 'I Knew You Were Trouble' şarkısı da muhtemelen Harry ile ilgili... Ayrıca '1989' şarkısı da Harry ile ilgili referanslarla dolu. 'Style' şarkısı için konuşmaya gerek yok, siz bağlantıyı çoktan kurdunuz.😉

12. Calvin Harris

12. Calvin Harris

İlişki ZamanıMart 2015 - Haziran 2016

Instagram'da geçen romantik bir 1,5 yılın ardından bu yaz ayrılan çift, ardında kafalarda birçok soru işareti bırakmıştı. Başlarda ayrılığı Calvin'in istediği söyleniyordu fakat Taylor'ın bu uzun ve mutlu ilişkisinin hemen ardından (2 hafta sonra) Tom Hiddleston ile birlikte olması da kafaları iyice karıştırdı.

13. Tom Hiddleston

13. Tom Hiddleston

İlişki ZamanıHaziran 2016 - Eylül 2016

Sıra geldi Taylor'ın aşk defterine ismini yazdıran son kişiye: Tom Hiddleston! Hepimizi şaşırtan bu hızlı birliktelik sürecinde neler yaşanmadı ki... Minik bir dünya turu, sürekli el ele gezmeler, arkadaş ve ailerle tanışma... Bazılarına göre reklam aşkı olsa da Taylor&Tom aşkı o kadar tuttu ki hayranları çifte özel bir isim bile taktı: Hiddleswift! Fakat her güzel şeyin sonu olduğu gibi bu aşk da alev aldığı gibi bir anda söndü. (Detaylar için seni buraya alalım.)

Bakalım Taylor'dan biricik Loki'miz ile ilgili nasıl ayrılık şarkıları gelecek, bekleyip göreceğiz.

Onedio Yaşam'ı Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
786
302
208
86
84
83
35
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın