Görüş Bildir
Haberler
UEFA'ya Göre Gelecek Vadeden 10 Genç Yetenek

UEFA'ya Göre Gelecek Vadeden 10 Genç Yetenek

Fatih
23.05.2014 - 21:42 Son Güncelleme: 24.05.2014 - 15:01

UEFA, Malta'da oynanan U-17 Avrupa Futbol Şampiyonası sonrası gelecek vadeden 10 futbolcudan bir liste oluşturdu. O listede Ertuğrul Ersoy da bulunuyor.

Goal.com

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Steven Bergwijn

10. Steven Bergwijn

1997 doğumlu Steven Bergwijn PSV Eindhoven'da forma giyiyor. Hollanda 17 Yaş Altı Milli Takımı'nda oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken Bergwijn, sol kanatta oyuncusu olmasına rağmen zaman zaman sağ kanatta da görev yapabiliyor.

9. Ertuğrul Ersoy

9. Ertuğrul Ersoy

Hava hakimiyeti ve çevikliğiyle UEFA'nın dikkatini çeken Ertuğrul, Malta'da düzenlenen U17 Avrupa Şampiyonası'nda mevkisi stoper olmasına rağmen 2 asist yaptı.

8. Aidan Friggieri

8. Aidan Friggieri

16 yaşındaki Malta'lı Friggieri'nin mevkisi sağ kanat olsa da forvette de etkili olabiliyor. Friggieri'nin en dikkat çeken özelliği ise hızı.

7. Benjamin Henrichs

7. Benjamin Henrichs

1997 doğumlu Henrichs, Bayer Leverkusen'de U-19, Almanya'da ise U-17 Milli Takımında görev yapıyor. Ortasahanın ortasında oyunu çift yönlü oynamaya çalışması, Henrichs'i modern futbola hazırlayan en temel özellik.

6. Ruben Neves

6. Ruben Neves

Porto'nun genç takım kadrosunda yer alan Ruben Neves, Malta'da düzenlenen U-17 Avrupa Şampiyonası'nda geleceğin önemli oyuncularından biri olabileceği konusunda ışık verdi.

1997 doğumlu Neves ortasahada oynuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Dimitri Oberlin

5. Dimitri Oberlin

16 yaşındaki Oberlin, FC Zürich ve İsviçre Milli Takımı'nın genç takımında forma giyiyor. Ofansif ortasaha ve zaman zaman forvette görev yapan Oberlin, kendi yaş grubundaki oyunculara oranla güçlü fiziğiyle dikkat çeken bir yetenek.

4. Patrick Roberts

4. Patrick Roberts

Patrick Roberts 1997 doğumlu. U-17 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda İngiltere Milli Takımı'nda oynadığı futbolla göz dolduran genç sağ kanat oyuncusu, aynı zamanda Fulham'ın genç takımında oynuyor.

3. Jari Schuurman

3. Jari Schuurman

17 yaşındaki Hollandalı futbolcu ortasahada görev yapıyor. Sağ ayağını kullanan Schuurman, Feyenoord'da forma giyiyor.

2.

2.

U-17 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda dikkat çeken bir başka İngiliz futbolcu da Solanke. Chelsea'nin U-18 takımında forma giyen Solanke'nin mevkisi forvet.

1. Scott Wright

1. Scott Wright

İskoç yetenek Wright, ülkesinin U-17 takımının en önemli forvet oyuncusu. Aberdeen'in de 17 yaş altı takımında mücadele eden Scott Wright, ülkesinde geleceğin en önemli oyuncularından biri olarak gösteriliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0