Görüş Bildir
Haberler
Ucuz Babalar Günü Hediyesi

Ucuz Babalar Günü Hediyesi

Buldumbuldum
26.05.2014 - 09:25 Son Güncelleme: 26.05.2014 - 13:32

Hayatınızın şekil almasında büyük katkısı olan babanıza babalar günü hediyesi olarak vereceğiniz ürünün hem farklı hem de fiyat olarak sizi sarsmayacak bir şeyler olmasını mı istiyorsunuz? O zaman doğru adrestesiniz. Anneler günü, babalar günü vb. özel günlerde yaptığınız hediye seçimlerini son dakikaya bırakmak sizin de çoğu kez başınızı yaktıysa, 2014 babalar gününde aynı hataya düşmemenizi tavsiye ederiz. Dolayısıyla kolları sıvayın ve babanız için en ideal hediyeyi seçme hazırlıklarına koyulun. Söz konusu kişi baba olunca, insanın yaptığı her işi bırakıp seferber olası geliyor. Biz de size babalar gününde babanıza alabileceğiniz hediyeler konusunda önerilerde bulunalım istedik. Bu ürünler cep yakmayacak fiyatta ve babanızı şaşırtacak ilginçlikteler. İçten içe 'Artık ürünleri incelemeye geçmesek mi?' dediğinizi duyar gibiyiz :) Peki öyleyse, en farklı ve ucuz babalar günü hediyelerimize merhaba deyin..

1-) Babaya Özel Madalyon

1-) Babaya Özel Madalyon

Babanızın ağır basan yönü belki diktatörlüğü belki de şaşırtan sabrıdır orasını bilemiyoruz ama bizce babalar her halleriyle madalyonu hak ediyor. Üzerinde babanızın isminin yer alacağı bu madalyon babanız için unutulmaz bir armağan olacak.

2-) Fedakar Baba Ürünleri

2-) Fedakar Baba Ürünleri

Şimdi size bir babanın evladı için yaptığı fedakarlıkları sıralamaya kalksak, bu konunun buradan Fizan'a kadar yolu var. Ki siz babanızın sizin için yaptığı fedakarlıkları gayette iyi biliyorsunuz. Babanıza esprili bir hediye almak istiyorsanız fedakar baba ürünlerine göz atmanızda fayda var. Fedakar baba tasarımını kupa bardak, duvar saati, masa saati, puzzle, mousepad ve magnet gibi farklı ürünlere bastırma imkanınız bulunmaktadır. Tercih sizin :)

3-) İlaç Kutusu iPhone Kılıfı

3-) İlaç Kutusu iPhone Kılıfı

Belli bir yaştan sonra ilaçlarla mutlu mesut yaşamayı hepimiz kabulleneceğiz elbet. Babanızın size kurduğu klasik cümlelerden birisi de ' Oğlum/kızım ilaçlarımı getir sana zahmet ' ise o zaman ilaç kutusu şeklindeki bu iPhone kılıfı hediye olarak babanız için biçilmez kaftan! Sıradışı fikirlerinizi alacağınız hediyelere de yansıtarak babanızı şaşırtın.

4-) En İyi Baba Ürünleri

4-) En İyi Baba Ürünleri

Sizin babanızı da diğer babalardan iyi yapan sayısız özelliği vardır mutlaka. Babanızı, hoşunuza giden özelliklerini, alacağınız hediyeyle haberdar etmek istemez misiniz? Siz de babanızın sizi mutlu eden özelliklerini en iyi baba tasarımıyla duvar saati, magnet, mousepad ve kupa bardak gibi ürünlere bastırabilirsiniz.

5-) Metal Kredi Kartlık

5-) Metal Kredi Kartlık

Kredi kartlarının cüzdanını sığmadığından yakınan babanıza babalar gününde bu metal kredi kartlığı hediye edebilirsiniz. Mavi, gri, siyah, kırmızı ve mor olmak üzere 5 farklı renk çeşidi bulunan metal kredi kartlık babalar gününde babasına ucuz ve kullanışlı bir armağan sunmak isteyenlerin imdadına yetişiyor.

6-) İkon Cüzdanlar Seri 2

6-) İkon Cüzdanlar Seri 2

Kadınlar için çanta ne kadar önemliyse erkekler için de cüzdan bir o kadar önemli. Babanızı sıradan, deri ve düz renk cüzdanlardan kurtarmak istiyorsanız ikon cüzdanlar serimizi mutlaka inceleyin. Dolar görünümlü bu cüzdan babanızın havasına hava katacak.

7-) Beğen Kupa Bardakları

7-) Beğen Kupa Bardakları

Çay ve kahve içmeyi yaşam tarzı haline getirmiş babası olanlara sesleniyoruz. Müjdemizi isteriz! Babalar gününde babanızın gönlünü fethedecek hediye seçeneği karşınızda duruyor. Çay ve kahve olmak üzere iki farklı seçeneği bulunan bu ürün babanızın elinden düşürmek istemeyeceği tek kupa bardağı olacak.

8-) Kişiye Özel Taraftar Ürünleri

8-) Kişiye Özel Taraftar Ürünleri

Futbol deyince babanız için akan sular duruyorsa kişiye özel taraftar ürünleri de bakmadan geçmemeniz gerekenler arasında yer alıyor. Üzerine istediğiniz metni yazdırabileceğiniz bu tasarımın mousepad, kupa bardak ve puzzle olmak üzere üç değişik versiyonu bulunmaktadır.

9-) Beğen Kol Düğmesi

9-) Beğen Kol Düğmesi

Eğer babanız sosyal medyaya ayak uydurma konusunda sıkıntı çekmiyorsa mutlaka Facebook'un beğen butonundan haberdardır. Beğen butonunun tasarımından esinlenerek yapılmış bu kol düğmeleri, babanızın şimdiye kadar sahip olduğu en farklı aksesuar olacak

10-) Klasik Baba Sözleri Kupa Bardak

10-) Klasik Baba Sözleri Kupa Bardak

Duyduğunuzda gözünüzde direkt babanızın canlandığı bazı cümleler vardır. Çünkü bu cümleleri babanızdan sıklıkla duyarsınız. En çok babaların söylediği ve babalara daha çok yakışan cümlelerin yer aldığı kupa bardak babanızı hem duygulandıracak hem de yüzündeki tebessümün sebebi olacak.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
6
5
5
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın