Görüş Bildir
Haberler
TV
Üç Kuruş 10. Bölüm Tek Parça Full İzle: Üç Kuruş 11. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Üç Kuruş 10. Bölüm Tek Parça Full İzle: Üç Kuruş 11. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Show TV’nin sevilen dizilerinden Üç Kuruş uzun bir aradan sonra yeniden ekranlara geldi. Üç Kuruş son bölümde, Leyla’nın uyarılarına rağmen planını hayata geçiren Efe, kendisini büyük bir değişimin eşiğinde bulur. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Üç Kuruş 10. son bölüm tek parça olarak yayınlandı. Dizinin sıkı takipçileri, Üç Kuruş yeni bölüm fragmanını da araştırmaya başladı. İşte Üç Kuruş 10. son bölüm tüm yaşananlar ve Üç Kuruş 11. yeni bölüm fragmanı detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cevadzade gibi isimlerin yer aldığı Üç Kuruş, sette artan koronavirüs vakaları sebebiyle uzun bir süre arama vermek zorunda kalmıştı. Üç Kuruş, dün akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi. Vatandaşlar, uzun süre sonra ilgi ile takip ettiği Üç Kuruş son bölümde yaşananları araştırıyor.

Üç Kuruş Son Bölüm Yaşananlar

Üç Kuruş Son Bölüm Yaşananlar

İrfan, Efe’yi öldürmek için gizlice evine girer. Ama Efe’nin gizli ajandasıyla karşılaşınca, ona önemli bir mesaj bırakır. Efe, İrfan’ın mesajını çözmek için Kartal’a geldiğinde, Kartal’la Nezih arasında başlayan savaşı öğrenir.

Kartal savaşın sonunu galip olarak görmeye, Efe ise kimse zarar görmeden savaşı bitirmeye kararlıdır. Leyla’nın uyarılarına rağmen planını hayata geçiren Efe, kendisini büyük bir değişimin eşiğinde bulur. Kartal, Nezih’le savaşında hayatta kalabilmek için zekası kadar Bahar’a ihtiyacı olduğunu anlar. İrfan ise hiç kimsenin beklemediği bir manevrayla yeni oyununun ilk hamlesini yapar.

Üç Kuruş 10. Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Üç Kuruş 11. Yeni Bölüm Fragmanı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın