Görüş Bildir
Haberler
TV
Üç Kız Kardeş Konusu Nedir? Üç Kız Kardeş Oyuncuları Kimlerdir? Üç Kız Kardeş Ne Zaman Başlıyor?

Üç Kız Kardeş Konusu Nedir? Üç Kız Kardeş Oyuncuları Kimlerdir? Üç Kız Kardeş Ne Zaman Başlıyor?

Kanal D ekranlarının yeni sezona damga vurmaya hazırlanan dizisi Üç Kız Kardeş'in 1. bölüm fragmanı yayınlandı.Ünlü oyuncu İclal Aydın'ın kaleminden çıkan ve satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. Başrollerinde İclal Aydın, Reha Özcan, Özgü Kaya, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizinin konusu ise araştırılıyor. Peki tanıtım fragmanının yayınlanmasının ardından merak toplayan Üç Kız Kardeş dizisi ne zaman başlıyor? İşte Üç Kız Kardeş konusu nedir? Üç Kız Kardeş dizisi oyuncuları kimlerdir? Üç Kız Kardeş ilk bölüm fragmanı ve tüm detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Üç Kız Kardeş' adlı dizi Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan, Dönüş ve Derya kardeşlerin hikayesi konu edinilmektedir. Başrolde yer alan İclal Aydın'ın kaleme aldığı aynı isimli romandan uyarlanan dizinin 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Üç Kız Kardeş konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Üç Kız Kardeş Ne Zaman Başlıyor?

Üç Kız Kardeş Ne Zaman Başlıyor?

Türkan, Dönüş ve Derya adlı üç kız kardeşin hikayesinin anlatıldığı Üç Kız Kardeş adlı dizinin fragmanı yayımlandı ve yayın tarihi belli oldu. Dizi 22 Şubat Salı günü Kanal D'de olacak.

Üç Kız Kardeş Konusu Nedir?

Üç Kız Kardeş Konusu Nedir?

Türkan, Dönüş ve Derya... Biri güzelliği, biri uysallığı, diğeri de asiliğiyle dillere destan, birbirlerine delicesine bağlı üç kız kardeş... Yaşıtları gibi basit hayaller kurarken ne geçmişlerindeki gölge onların peşini bırakacak, ne de talihleri onlardan yana olacaktır. Üç kız kardeş, anne ve babalarıyla mutlu bir hayat sürerken Türkan'ın yaptığı evlilikle birlikte kara bulutlar ailenin üstünde gezinmeye başlayacak, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Türkan, mahsur kaldığı masalsı şatoda mutsuzluğuna kılıflar dikmeye çalışırken Dönüş'ün hayatı, geçmişten gelen büyük sırla alt üst olacak, Derya da dönüşü olmayan bir yola adım atacaktır. Sadık ve Nesrin'se kızlarını uçurumun kenarından alabilmek için bazen kendilerini, bazen de birbirlerini kaybetme noktasına geleceklerdir.

Üç Kız Kardeş Oyuncuları Kimlerdir?

Üç Kız Kardeş Oyuncuları Kimlerdir?
  • İclal Aydın - Nesrin rolünde

  • Özgü Kaya - Türkan rolünde

  • Almila Ada - Dönüş rolünde

  • Melisa Berberoğlu - Derya rolünde

  • Reha Özcan - Sadık rolünde

  • Berker Güven -

  • Veda Yurtsever - Rüçhan rolünde

  • Benian Dönmez -

  • Nazlı Senem Ünal -

  • Demircan Kaçel - Mesut rolünde

  • Vural Şahanoğlu - Serdar rolünde

  • Hakan Atalay

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
angelspain

hangi yılları yansıtıyor bu dizi ve roman acaba bulamadım bir türlü