Görüş Bildir
Haberler
Twitter’ın Dünya Çapında Büyüme Hızında Büyük Düşüş

Twitter’ın Dünya Çapında Büyüme Hızında Büyük Düşüş

Sosyal Medyo
03.03.2014 - 17:32 Son Güncelleme: 03.03.2014 - 17:43

Twitter’ın Dünya Çapında Büyüme Hızında Büyük Düşüş

Twitter büyüme oranında son çeyrekte önemli bir düşüş yaşadı. Twitter’ın bir süredir aktif kullanıcı sayısı bakımından problemler yaşadığı biliniyor. Bu konu hakkında yapılan bazı araştırmalar da bunu doğrular nitelikte. Araştırmalara göre Twitter’ın uluslararası büyüme hızı %40 oranında düşüş gösterdi.

Twitter’a rakip diğer sosyal ağlar hızla yeni kullanıcılar kazanarak her geçen dönemde aktif kullanıcı sayısını arttırsa da Twitter bu kadar başarılı değil. Sosyal ağlar arasında en büyük rakibi Facebook’un 1 milyar 200‘ü aşkın aktif kullanıcı varken Twitter’ın 214 milyon aktif kullanıcısı var.

Yapılan araştırmaya göre tüm dünya çapında da büyüme sorunu yaşayan Twitter’ın üç sene içerisinde ulaştığı en fazla büyüme oranının %140 olduğu görülüyor. Fakat son çeyrekte bu rakam %4o oranında gerilemiş durumda.

2011 yılında ABD’de %80, dünya çapında %140 oranında bir büyümeye sahip olan Twitter’ın uluslararası büyüme oranı şuan %40‘a kadar gerilemiş durumda. Buda Twitter son üç yılda neredeyse %100′lük bir kayıp yaşadığını gösteriyor.

Sosyal Medyo

Kaynak: http://www.sosyalmedyo.com/twitterin-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın