Görüş Bildir
Haberler
Twitter'da Yüzler Gülüyor

Twitter'da Yüzler Gülüyor

Batuhan
30.07.2014 - 11:50

Twitter'da Yüzler Gülüyor

Mali sonuçlarını açıklayan Twitter'ın kullanıcı sayısı ve gelirler artmaya devam ediyor. Bu yılın ikinci çeyrek rakamlarına göre Twitter'in kullanıcı sayısı 271 milyon oldu.

Sosyal ağların giderek büyüdüğü ve kullanıcı sayılarının arttığı günümüzde benzer bir haber Twitter'dan da geldi. 2014 çeyreğine ait mali raporunu açıklayan Twitter'ın kullanıcı sayısı 271 milyon oldu. Önceki çeyrekte 211 milyon olan bu rakam yüzde 6.3'lük artış anlamına geliyor.

Twitter'ın yüzüne güldüren bu rakamlar aynı zamanda gelirlere de yansıdı. İkinci çeyrekte firmanın toplam gelirleri 312 milyon dolara ulaştı. Yıllık bazda değerlendirildiğinde ise gelirlerin yüzde 124 arttığı görülüyor.

Sosyal ağın 'Timeline Views' olarak tanımladığı akışı takip eden kullanıcıların oluşturduğu görüntülenme sayısı 173 milyara ulaştı. Bu rakam bir önceki çeyrekte 157 milyardı.

Kullanıcının çoğu mobilden geliyor

Sosyal ağın kullanıcılarının büyük bir bölümü ise mobilden geliyor. Son çeyrek rakamlarına göre 271 milyon kullanıcının 211 milyonu Twitter'ı mobil cihazlardan kullanıyor. Bu da toplam kullanıcı sayısının yüzde 78'inin mobil olduğu anlamına geliyor.

Açıklanan rakamlarla beraber yatırımcısının yüzünü güldüren Twitter'da işler iyi gidiyor. Önceki çeyrekte açıklanan rakamlar hayal kırıklığı oluştururken bu çeyrekte ortaya çıkan tablo şirket yetkililerinin yüzünü güldürdü.

Kaynak: Twitter

Kaynak: http://aljazeera.com.tr/haber/twitter...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0