Görüş Bildir
Haberler
Twitter'da Mute Edilesi 15 Kişi

Twitter'da Mute Edilesi 15 Kişi

AbSurDMaN
13.05.2014 - 19:12 Son Güncelleme: 20.05.2014 - 17:47

Twitter'a mute özelliği geldi. Bu ne demek, bir sebeple unfollow edemediğimiz kişilerin tweetlerini timeline'ımızdan saklayabileceğiz demek. Bu özellik adeta aşağıdaki hesaplar için tasarlandı.

Not: Bu özellik henüz tüm hesaplara gelmedi, eğer yoksa bende niye yok diye üzülmeyin zamanla size de gelecektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ne yaptığı ne ettiği takip edilecek yeni ayrılılan sevgili

Ayrıldığınız için acı çekiyorsunuz, onu görmek istemiyorsunuz ama ne haltlar karıştırdığını da bilmek istiyorsunuz, işte o zaman mute.

2. Sürekli bir yerlere gidip check-in yapan arkadaş

Her an nereye gittiğini öğrenmekten bıktığınız arkadaşınız mute sayesinde artık sizi daraltmayacak.

3. Siyasi gündem için takip edilen politik hesap

Seçimdi falan derken follow yapılan hesaplara en azından bir sonraki seçimler yaklaşana kadar mute'a almak akıllıca olacaktır.

4. Artık eskisi kadar muhabbet edilmeyen arkadaş

O eski mentionlaşmalardan eser yoktur şimdi, ızdırap içinde followlaşma devam ediyordur. Yine de o ince bağı koparmamak için mute güzel bir çözüm.

5. Unfollow edilemeyen kötü yazan akraba

Şimdi unfollow edeceksin telefon falan açacak vay neden öyle ettin de sen bizi beğenmiyor musun da. Böyle diyalogların yaşanmasına hiç gerek yok, mute yap geç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendini zorla takip ettiren twitter sevdalısı öğretmen

Unfollow etsen notunu düşürür falan edilmez yani. En iyisi hepsini takibe alıp sessize almak.

7. Bakarsın işim düşer diye unfollow edemediğin twitter arkadaşı

Twitter'dan tanımışsındır iyidir hoştur ama artık bir yere kadardır. Yine de olur da işin düşer diye bugüne kadar unfollow etmemişsindir. Fırsat ayağınıza geldi.

8. Artık eskisi kadar güzel yazmayan twittercı

Yıllar geçiyor, insanlar ve twitter'dan paylaştıkları değişiyor. Eh artık bu paylaşımlar hoşunuza gitmiyorsa, unfollow etmeye de eliniz gitmiyorsa çözüm mute.

9. Sırf güzel/yakışıklı diye takip edilen tipler

Çoğu kişi bu yüzden takip yapıyor şimdi yalan konuşmayalım. DM'den yürüycem ama yazdığı tweetler çekilecek dert değil diyorsanız mute imdadınıza yetişecektir.

10. Kendisiyle ilgili ne kadar ıncık cıncık varsa yazan arkadaş

Yok ayfonumu düşürdüm yok şu an kahve içiyorum yok yarın sınavda napıcam falan. Bu arkadaşları içinizden 'yahu banane' diyerek mute'layabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Zamanında yaptığı bir iyilik için takiplediğiniz kullanıcı

Hediye almıştır, bir iş için dm atması gerekmiş ve takip etmişsindir falan derken follow listende kalmıştır. Çocuklarım olmadan asla diyorsanız Aliye, ayıp olur diye unfollow edemiyorsanız mute.

12. Unfollow etmenin yürek istediği patron

Kolaysa edin hadi. Her an diken üstünde yaşamak istiyorsanız bu çılgınlığı yapabilirsiniz. Heyecan yerine dinginlik isteyenler mute kullansın.

13. Bir anlık gafletle takip ettiğiniz iş arkadaşı

Zaten twitter'ınızı öğrenmesiyle ofisle ilgili içinizi dökemez oldunuz bir de sevmediğiniz tweetlere katlanıyorsunuz. Katlanmayın, çare mute.

14. Maç zamanı coşan rakip takım taraftarı arkadaş

Sevmediğin takım maçta gol atacak, maç kazanacak, şampiyon olacak, sen de bunları ondan okuyacaksın, valla çekilecek dert değil. En temizi bu arkadaşlar için maç saatleri mute özelliği kullanmak.

15. Durmadan tweet atan haber hesabı

Bu hesaplar bazen naklen bir haberi verirken -hele ilgimizi çekmeyen bir haberse- seri tweet atarak bunaltabiliyorlar. O an için unfollow etmek yerine mute demek mantıklı olacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
7
2
2
1
1
0