TV100 Spikeri Cansu Canan Özgen'in Canlı Yayındaki Sözleri Gündem Oldu "Ateşi Bol Olsun"
TV100 haber spikeri Cansu Canan Özgen, Fetullah Gülen’in ölüm haberini verirken yaptığı açıklamalarla sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Özgen, haberi verirken “Bu haberi mutlulukla veriyoruz” ifadelerini kullandı.
Amerika’da hastaneye kaldırıldığı bildirilen ve 20 Ekim saat 21.20’de hayatını kaybeden FETÖ lideri Gülen’in ölüm haberi, Türkiye’nin gündeminde geniş bir yer buldu.
Gülen’in ölüm haberlerinin sabah saatlerinden itibaren basında ve sosyal medyada dolaşmaya başladığını vurgulayan Özgen, bu bilgiyi yeğeni Ebu Selem’in doğruladığını da dile getirdi.
“Ateşi Bol Olsun” İfadesi
Özgen, “Hala bu haberler iddia aşamasında ama biz de ateşi bol olsun diyoruz. Bu vatanı bölmeye çalışmış, vatan evlatlarını şehit etmiş FETÖ elebaşına ateşi bol olsun demekten başka bir şey denmez. Vatan hainlerine de böyle ülkesinden uzakta ölmek düşer,” diyerek sert bir dille görüşlerini açıkladı.
İşte o anlar:
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!






Yorum Yazın