Görüş Bildir
Haberler
Kim Kardashian'a Full Masaj Tadında Olan 10 Türk SPA Oteli

Kim Kardashian'a Full Masaj Tadında Olan 10 Türk SPA Oteli

Mikail Gürbüz
13.11.2014 - 22:59 Son Güncelleme: 17.11.2014 - 18:48

11.

SPA deyince Tayland Bali başta olmak üzere Uzakdoğu'nun rahatlatıcı masajları, suya dayalı terapiler, doğal ürünlerle yapılan cilt bakımları gibi pek çok hizmetin verildiği merkezler akla geliyor. Dünya'da bunların pek ok örneği bulunuyor ama artık ülkemizde de SPA merkezleri gün geçtikçe çoğalıyor, gelişiyor. Listemizde Türkiye'nin en iyi 10 SPA merkezini bulabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. AMRITA SPA&WELLNESS SWISSOTEL-İSTANBUL

10. AMRITA SPA&WELLNESS SWISSOTEL-İSTANBUL
hotels724.com

İstanbul Swiss Otel’in içerisinde bulunan Amrita spa merkezi 4000 metrekarelik alanı ile Türkiye’nin en iyi spa merkezleri arasında yer alıyor. “Amrita Signature” masajı, cilt bakımı, kese, aromaterapi, deniz kristalli cila, süt köpüğü, sıcak taş masajı, çikolatalı vücut bakımı, “Sweet Hearts” ( tatlı kalp) masajı ve Ayak Cenneti verilen hizmetler arasında. Masajların süreleri 30 dakika ile 1 saat arasında değişiyor. Ayrıca en son teknoloji olan Technogym makineler, Gravity, Powerplate ve Kinesis aletleri ile tam donanımlı fitness salonu da Amira Spa’nın diğer özellikleri arasında.

9. BOTTANICA THERMAL SPA SHERATON

9. BOTTANICA THERMAL SPA SHERATON
hotels724.com

Çeşme’deki Sheraton Oteli’nin thermal spası 3500 metrekare. Burası zaten kaplıca sularıyla tanınan bir nokta. Spa’da, 26 bireysel bakım ünitesi, 3 Tayland süiti ve çiftlere yönelik bir özel süit var. Masaj, vücut ve cilt bakımı gibi hizmetler veriliyor. Spa’da sauna, buhar banyosu, kar çeşmesi, macera duşu, kapalı iki termal havuz, ısıtılmış denizsulu bir havuz, 300 metrekarelik Türk hamamı ve dev akvaryumlu dinlenme salonu bulunuyor. Balili terapistlerin (bunlar şart!) uyguladığı kürlerden hem otel’de konaklayanlar, hem de önceden rezervasyon yaptırarak dışarıdan gelenler yararlanabiliyor.

8. CAUDALIE VINOTHERAPIE SPA LES OTTOMANS-İSTANBUL

8. CAUDALIE VINOTHERAPIE SPA LES OTTOMANS-İSTANBUL
hotels724.com

İstanbul’daki Les Ottomans oteli’nin spa merkezi Caudalie, şimdilerde çok popüler olan Feng Şui felsefesine göre inşa edildi. Burada sadece üzüm çekirdeklerinden yapılan Caudalie ürünleri kullanılıyor. Derin Doku Masajı, Asya Yağsız Masajı, Tai Masajı, İsveç Masajı, Bali dört el masajı gibi masajlar uygulanıyor. 60 dakikalık hamilelik masajı, buranın spesiyalitesi. Şişkinliğin, sırt ve boyun ağrılarının azaltılmasına yardımcı oluyor, kan dolaşımını düzenliyor. Ancak hamileliğin ilk üç ayında önerilmiyor. İkinci üç aylık dönem, masaj için ideal. Caudalie’de uygulanan kırmızı şaraplı fıçı banyosu da çok meşhur. Cildini temizliyor ve rahatlatıyor. Banyo sırasında içilen şarabın da bu rahatlamaya bir etkisi oluyor mudur dersiniz?

7. CONCORDE DE LUXE –ANTALYA

7. CONCORDE DE LUXE –ANTALYA
hotels724.com

Toplam 4000 m2 alan üzerine kurulu bir spa merkezi. Mesaj terapileri, Spa bakımları, Türk hamamları, geleneksel kese ve köpük uygulamaları yapılıyor. Concorde De lux Spa merkezinde “1001 Gece Ritüeli” adı verilen bir hizmette bulunmakta. İçerisinde buhar banyosu, jakuzi, masaj yatağı ve dinlenme yatağı bulunan ve çiftler için dizayn edilmiş özel tasarım Spa Süiti ise özel bir hizmet. Spa merkezine 16 yaşından küçük misafirleri kabul etmiyorlar.

6. SANDA DAY SPA HILLSIDE SU-ANTALYA

6. SANDA DAY SPA HILLSIDE SU-ANTALYA
hotels724.com

Antalya Konyaaltı Hillside Su Oteli’nin içindeki Sanda Day Spa, 12 ay çalışıyor. Isıtılmış kapalı havuzu, Türk hamamı, buhar odası, güzellik merkezi ve 6 masaj odası var. Burası, Conde Nast Traveller dergisinin Spa Ödülleri sayısında, okuyucular tarafından Avrupa’nın en iyi 10 spa’sından biri seçildi. Mumlar ve çiçek yapraklarıyla donatılmış masaj odalarında, boyun, omuz, sırt veya bacaklara yapılan Bali masajı, parmak uçlarıyla yapılan Oriental Dry masajı gibi pek çok masaj uygulanıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. RIXOS PREMIUM-ANTALYA

5. RIXOS PREMIUM-ANTALYA
hotels724.com

Belek’teki Rixos Premium Oteli’nin spası 4500 metrekare. 20 kadın, 15 erkek uzmanın çalıştığı spa’da, üst katta kuru, alt katta ıslak bakım yapılıyor. İsteklerin sonu yoktur mantığıyla yola çıkan merkez’de örneğin yağmur mağarasında, mineral yüklü suyla yıkanırken tropik ormanlara özgü ses ve ışıklarla kendinizi Amazon ormanlarında hissedebiliyorsunuz. Kar sevenler içinse suni kar yağdırılıyor, sıcağı sevenler için kum odaları var. Yani var da var. Lenf drenaj masajı, thalassoterapi, hidromasaj küveti, çamur terapisi gibi seçenekler var. Süt (buna Kleopatra’nın süt banyosu deniliyor) ve çikolata bakımı uygulanıyor, Thai, Afrika, Bali, sualtı masajları da yapılıyor.

4. SUNGATE PORT ROYAL SPA-ANTALYA

4. SUNGATE PORT ROYAL SPA-ANTALYA
hotels724.com

Kemer Beldibi’ndeki Sungate Port Royal Oteli’ndeki Spa merkezi 8 bin metrekare. Hint, Tayland, Endonezya ve Avrupa masajlarından oluşan karma bir hizmet sunuluyor. Bu otel, World Luxury Hotels Awards 2007′de en iyi SPA oteli ödülünü ve Türkiye’de 1. Ulusal SPA & Wellness Kongresi’nde yılın resort SPA ödülünü aldı. Ritmik hareketlerle vücuda uygulanan Ying & Yang masajı, çakra noktalarına yapılan Çin masajı, insanın burcuna ait elementlere uygun meyve ve bitki maskesinin uygulandığı “Astrological Face Care”, kakao masajı “Mauna Kea”, çiftlere mum ışığında yapılan bal masajı “Honey Moon For Two”, buradaki 50 çeşit masaj ve bakımdan sadece bazıları.

3. RADISSON BLUE-ÇEŞME

3. RADISSON BLUE-ÇEŞME
hotels724.com

Sanat eseri iç mimari tasarımıyla ve 3500m² kapalı alana yayılan çeşitli aktivitileri ile Radisson Blue Spa merkezi listemizin 3. sırasında. Burada masaj hizmetinin yanında manikür ve pedikür servisi de sunulmakta olup, her ihtiyacınızı karşılayacak biçimde hazırlanmış 18 adet masaj odası da bulunmakta. 1000 metre kare açık havuz, 3 Hamam, termal su havuzu ve jet akımlı kapalı havuz ile suyun tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. 3 bin 500 metre kare büyüklüğündeki Dulcis Thermal Spa & Hammam bölümü ise 21 kişisel bakım odası ile uzmanlar eşliğinde rahatlatıcı ve arındırıcı terapiler sunuyor. 6 yasindan küçük çocuklar Spa bölümüne kabul etmiyorlar.

2. SIX SENSES SPA KEMPINSKI-BODRUM

2. SIX SENSES SPA KEMPINSKI-BODRUM
hotels724.com

Six Senses, otel ve spa kurup işleten, spa konusunda dünyanın önde gelen şirketlerinden biri. Bodrum’daki Kempinski Hotel Barbaros Bay’de de bir şubeleri var. Buradaki spa, 5500 metrekare alana dağılmış. Six Senses Spa’nın uygulamalarına “Six Senses Piramidi” deniyor. Piramidin temelinde görme, işitme ve dokunma duyuları, ikinci aşamada tat alma ve koklama, zirvede ise altıncı duyu olan haz yer alıyor. Six Senses Spa’da Thai, Vietnam, refleksoloji, shiatsu, aromaterapi gibi masajlar yapılıyor. Kızılderililere özgü, kulağın mum yardımıyla temizlenmesi yöntemi 30 dakikada uygulanıyor ve oldukça popüler.

1. MARDAN PALACE-ANTALYA

1. MARDAN PALACE-ANTALYA
hotels724.com

Mardan Palace oteli’nin spası listemizin 1. sırasında yer alıyor. İçinde çok özel Türk hamamları ve saunaların yer aldığı 8 bin metrekarelik alana kurulu, Türkiye’nin en büyük SPA’sını bünyesinde bulunduran otelde, havuzların dibinde akvaryumlar bulunuyor. Hamam gibi bazı bölümlerde metal aksamların bazıları altından yapılmış. Spa’nın VIP bölümü de bulunuyor.İlk kez içinde hem thalasso terapi, hem medikal SPA, hem de akupunktur da dahil her türlü Uzakdoğu terapisinin yer aldığı Mardan Palace Spa merkezi dünyadaki en iyi spa merkezlerinin arasına da şimdiden girmiş durumda.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın