Görüş Bildir
Haberler
TV
Türkiye'nin En Güzel ve Yakışıklı Oyuncuları Bizim İçin Toplanmış: Güneşin Kızları

etiket Türkiye'nin En Güzel ve Yakışıklı Oyuncuları Bizim İçin Toplanmış: Güneşin Kızları

Keşke her hafta değil, her gün izlesek dediğimiz, izleyenleri ekran başına kitleyen dizi Güneşin Kızları'nın güzel, yakışıklı ve deneyimli oyuncularını sizler için ele aldık!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yılların usta oyuncusu: Emre Kınay

1. Yılların usta oyuncusu: Emre Kınay

İlk olarak Yılan Hikayesi'nde Erkan karakteri ile tanıdığımız usta oyuncu Emre Kınay bu dizide Haluk Mertoğlu isimli aile babası rolünde oynuyor. Biraz psikopat, biraz kafayı yemiş olsa da diziyi dizi yapan karakterlerden birisi.

Fotoğrafa iki saniye baktığınızda 'Bu yaptığının bedelini ödeyeceksin!' deyip kemerle çocuğunu döven Haluk kişisini görebilirsiniz!

2. Evrim Alasya

2. Evrim Alasya

Güzel oyuncu asıl çıkışını Muhteşem Yüzyıl ile yapmış ancak dikkatleri üzerine Güneşin Kızları dizisi ile çekebilmiştir. Dizide 3 çocuk sahibi (karnındakini de doğurursa 4 olacak), fedakar ve binbir zorlukla mücadele etmiş anne rolünü oynamaktadır.

Diziyi izleyenler bilir; Güneş'in geçmişi ağır yaralarla ve hatırlamak istemediği anılarla dolu. Ne çekmişsin be Güneş! Yüzün bir gülmedi!

Benim Adım Gültepe dizisinden. Yani bugünkü Tolga Sarıtaş ile aynı kişi olamaz değil mi?😂

Neyse her hali yakışıklı maşşallah!

3. Genç kızların sevgilisi: Tolga Sarıtaş

3. Genç kızların sevgilisi: Tolga Sarıtaş

Birkaç dizi ve filmden sonra Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Şahzade Cihangir karakteriyle yıldızı parlayan Tolga Sarıtaş, Güneşin Kızları dizisinde Haluk Mertoğlu'nun oğlu Ali rolünde ekranlarda boy gösteriyor. Gerçi şimdi babasının o olmadığını öğrendi ama o kısmı pek karıştırmayalım.

Dizide kıskanç ve sinirli olan Ali, içten içe aile sevgisine aç büyümüş diyebiliriz. Selin ile yaşadıkları aşk dillere destan hale geldi bile! 😍

İçeriğin Devamı Aşağıda

Muhteşem Yüzyıl-Şehzade Cihangir 😍

Muhteşem Yüzyıl-Şehzade Cihangir 😍

Tolga Sarıtaş ve Ekin Koç 😍

Tolga Sarıtaş ve Ekin Koç 😍

Yine Benim Adım Gültepe dizisinden bir kare. Şimdi Muhteşem Yüzyıl'da ışığı parlayan Ekin Koç ile aynı dizide rol almışlar.

4. Güzel oyuncu: Hande Erçel

4. Güzel oyuncu: Hande Erçel

Aynı zamanda model olan güzel oyuncu birkaç projeden sonra Güneşin Kızları dizisinde adeta zirvesini yaşamaktadır. Selin karakteriyle izleyenlerin beğenisini çoktan topladı bile. Özellikle güzelliği ile dikkatleri üzerine çekti diyebiliriz.

Dizide Ali ile yaşadıkları büyük aşkı kıskanmayan yoktur herhalde? ❤

Hande Erçel-Tolga Sarıtaş

Hande Erçel-Tolga Sarıtaş

Laf aramıza bu çifti çok yakıştırıyoruz. Hazır Hande de sevgilisinden ayrılmışken bunlar sevgili olsa ya? Olsun be? Azcık olsunlar. 😍🙏

5. Süper ötesi yakışıklı oyuncu: Berk Atan

5. Süper ötesi yakışıklı oyuncu: Berk Atan

Her şey Yolunda Merkez dizisiyle oyunculuğa ilk adımını atan süper ötesi yakışıklı oyuncu, Güneşin Kızları dizisinde Savaş rolüyle adeta çekiciliği ile bütün kızları etkisi altına alıyor. 

Dizide içine kapanık, depresif ve bohem tarzıyla Savaş karakterine hayat veriyor. Melisa için ölüp biten Savaş sonradan gönlünü arıza Nazlı'ya kaptırdı. Aşklarının devamını diliyoruz efendim 😌

İçeriğin Devamı Aşağıda

In! 👍

In! 👍

Out! 👎

Out! 👎

6. Burcu Özberk

6. Burcu Özberk

Televizyona ilk adımını Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Huricihan Sultan rolüyle atmıştır. Güneşin Kızları dizisinde Nazlı karakterine can veriyor ve izleyenleri kah sinirlendiriyor, kah güldürüyor. Hırçın, asabi ve dizideki arkadaşlarının lakabıyla 'arıza' Nazlı karakteri bazen hepimizi çileden çıkarıyor.

Ama süper ötesi yakışıklı Savaş ile yaşadıkları -ya da yaşamayadıkları- aşk hepimizi sinirlendirmeye başladı. Bırakın kavuşsunlar ya! 😠

Muhteşem Yüzyıl-Huricihan Sultan 👸

Muhteşem Yüzyıl-Huricihan Sultan 👸

Artık sizi böyle görmek istiyoruz!

Artık sizi böyle görmek istiyoruz!

Nazlı ❤ Savaş

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Sarp Can Köroğlu

7. Sarp Can Köroğlu

Elde Var Hayat dizisiyle ilk kez izleyici karşısına çıktı ve birçok dizide küçük rollerde oynadı. Şu an Güneşin Kızları dizisinin Emre'si, Ali'nin en yakın arkadaşı, Selin'in eski sevgilisi, Tuğçe'nin de eskisi ve yenisi! 

Yani dizide 'hadi abi partileyelim' tipinde bir çocuk. Gideri var aslında. Ne dersiniz?

8. Ege Kökenli

8. Ege Kökenli

Oyunculuğa ilk adımını En İyi Arkadaşım dizisiyle atmış ve birçok dizide de rol almıştır. Şu an Güneşin Kızları dizisinde Melisa karakterini canlandırıyor. 

İlk bölümlerde Savaş yüzünden adından epeyce söz ettirmişti ancak bir türlü ortaya çıkmıyordu. Artık son zamanlarda yüzünü sık sık görür olduk. Canım sen o çıktığın yere geri git istersen? 😒

9. İrem Helvacıoğlu

9. İrem Helvacıoğlu

Behzat Ç., Muhteşem Yüzyıl ve birkaç dizide daha kendini ekranlarda göstermeye başlayan güzel oyuncu Güneşin Kızları dizisinde zirvesinde diyebiliriz. İlk başlarda Tuğçe karakterinin gıcık ve sinsi taraflarıyla izleyiciyi illet ettirmişti. Ancak son zamanlarda tam bir melek. Sonunda Emre'sine kavuştu çünkü.

Böyle devam et tatlım, iyi gidiyorsun! Yoksa annen seni İsviçre'ye gönderir!

10. Funda İlhan

10. Funda İlhan

Yılların tecrübeli oyuncusu Mühürlü Güller ile kariyerinin basamaklarını tırmanmaya başlamış ve şu an en tepelerinde diyebiliriz. Güneşin Kızları dizisinde Sevilay rolünün hakkını layıkıyla yerine getiriyor. Yalnız oyunculuğunu sevsek de büründüğü karakteri sevdiğimizi söyleyemeyeceğiz.

Haluk Mertoğlu'nun eski eşi, takıntılı, sinsi, psikopat ve izleyenleri sinirlendirip üstüne bir de krize sokuyor. Haluk'a olan takıntısının bir an önce bitmesini diliyoruz. Bir de Allah akıl fikir versin diye de ekleyelim 😂

11. Meltem Gülenç

11. Meltem Gülenç

Diziden çok tiyatro oyunculuğu yapmış ve birçok değerli sanatçılarla çalışma fırsatı yakalamış. Usta tiyatrocu Güneşin Kızları dizisinde Rana Mertoğlu (Haluk'un ablası) rolünde pasif, agresif, kuralcı ve kontrolcü bir kadın.

Oğlu Savaş için canını bile verir. İlk bölümlerde kendisine hiç ısınamamıştık ve sevememiştik. Şu sıralar sanki biraz daha ılımlı gibi, ne dersiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Miray Akay

12. Miray Akay

Küçük yaşına rağmen birçok dizi ve filmde rol alan güzel oyuncu Güneşin Kızları dizisinde Peri adında Güneş'in en küçük kızı rolünde oynuyor. 

Cici kız, Pollyanna!

13. Süreyya Güzel ve Teoman Kumbaracıbaşı

13. Süreyya Güzel ve Teoman Kumbaracıbaşı

Güneşin Kızları dizisinin evli çifti. Haluk'un erkek kardeşi Ahmet ve eşi İnci.

İnci tam bir dedikoducu, yalnız ve mutsuz bir kadın. Ne çevresinden ne de kocasından bir destek göremiyor. Bazen üzülüyoruz haline 😔 

Ahmet ise bir var bir yok. Ailesinden uzakta yaşamayı seviyor. Eh, böyle bir karışıklığın içinde kim yaşamak ister ki zaten?

Şu güzelliklere bakın 😍

Şu güzelliklere bakın 😍

Ya ama çok yakışıklı değil mi?

Ya ama çok yakışıklı değil mi?

😍😍😍

😍😍😍
İçeriğin Devamı Aşağıda

Taş gibi hatun!

Taş gibi hatun!

Ama en çok böyle güzelsiniz!

Ama en çok böyle güzelsiniz!

Lütfen hep böyle olun, biz sizi çok sevdik! 😊

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2083
656
361
108
99
81
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Koreli Kyungie

Cidden böyle şeyleri izliyor musunuz lan

İzlemediğim için kendimle gurur duydum bir an.

Esma Balcı

Abarta abarta abarttınız gerçekten.