Görüş Bildir
Haberler
Türkiye'de Bir İlk: Kovid-19 Testi Yaptırmayan Kırklareli'ne Giremeyecek

Türkiye'de Bir İlk: Kovid-19 Testi Yaptırmayan Kırklareli'ne Giremeyecek

Kırklareli Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, kente giriş yapmak isteyen vatandaşlara koronavirüs testi uygulanması yönünde karar aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Açıklanan karar kapsamında kente giriş yapmak isteyen kişilere koronavirüsle mücadele kapsamında Kovid-19 tarama testi yapılmasına karar verildi.

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu sadece şehre girmek isteyen kişilere değil, başta Vefa Sosyal Destek Grupları olmak üzere çeşitli meslek kollarına da virüs testi yapılması kararı aldı. 

Karar kapsamında Kırklareli’nde faaliyet gösteren berberler, kuaförler, güzellik ve bakım merkezi çalışanları, kuryeleri dahil kargo firması çalışanları, paket servis hizmeti vermekte olan iş yerlerinin kuryeler dahil tüm çalışanları, taksi şoförleri, şehir içi otobüslerin ve işçi servislerinin şoförleri ile Vefa Sosyal Destek Grubu görevlileri de koronavirüs tarama testine tabi tutulacak.

Karar metni Valiliğin Twitter hesabından da paylaşıldı 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
53
7
5
3
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ozyno

keşke TÜRKİYE içinde böyle bi şart konsa !! dışardan gelenler ellerini kollarını sallaya sallaya geliyor geziyor

mononoke

HES kodu neden yeterli değil. böyle böyle dışarı çıkmaktan soğuttular iyice insanları. hayatımda kırklareli'ne gitmedim gideceğimi de sanmam ama bunun sonu n... Devamını Gör

GravitoniumM

Hes kodu neye yetsin ki? E-devlet üzerinden yenisini oluşturup riskli değil olarak görünüyorsun. Hes kadar saçma bir kontrol uygulaması olamaz.

Putler

Ben bunu biraz abartılı buldum. Bir sonraki hamle "Aşı olmayan giremez!"