Görüş Bildir
Haberler
TRT World’den Misilleme: Reuters’a İş İlanı ile Karşılık Verdiler

etiket TRT World’den Misilleme: Reuters’a İş İlanı ile Karşılık Verdiler

TRT World, İngiltere’de yayınladığı iş ilanında, haber ajansı Reuters’ın Türkiye için verdiği ilana misilleme yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Büro şefi yardımcısı ilanı

Büro şefi yardımcısı ilanı

Reuters’ın geçtiğimiz hafta açtığı ‘Türkiye’de büro şefi yardımcısı’ ilanında Türkiye’nin genel özelliklerinin bahsedildiği bölümde şu ifadeler yer almıştı: “Tayyip Erdoğan, yirmi yıllık iktidarında Türkiye’yi modern laik geleneklerden uzaklaştırarak Güney Kafkasya’dan Kuzey Afrika’ya uzanan bölgelerde iddialı bir diplomatik ve askeri varlığa dönüştürdü. Erdoğan’ın önümüzdeki aylarda yeniden seçilme hedefini tehdit eden yüksek enflasyon ve TL’nin sert darbeler aldığı kritik bir kavşakta, derinlemesine kurumsal hikayeler sunabilecek güçlü yazma ve raporlama becerilerine sahip birine ihtiyacımız var”.

‘Orta Çağ’dan kalma Kraliyet’

‘Orta Çağ’dan kalma Kraliyet’

TRT World, Reuters’ın ilanına karşı Londra için açtığı muhabir ilanında Britanya’daki siyasi krizlere gönderme yaptı.

TRT ilanında Britanya’yla ilgili şunlar denildi:

“Art arda gelen Britanya hükümetlerinin Covid-19 salgını, Brexit, küresel ekonomik kriz gibi büyük meydan okumalara yanıt vermekte başarısız olması İngiliz siyasetini bir karmaşa içine soktu. Kısa süreli İngiliz hükümetleri ülkenin geleceğini belirsizlik içinde bırakıyor ve İngiltere’yi Avrupa’dan uzaklaştırıyor. Kraliçe Elizabeth’in ölümüyle birlikte, Orta Çağ’dan kalma bir yönetim biçimi olarak Kraliyet’in modern çağda varlığı tartışmaları hız kazandı. Bu konularda kapsamlı haberler yapabilecek, kalemi kuvvetli muhabirlere ihtiyacımız var”.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
320
176
36
14
5
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Burak B.

Güzel ama düşününce bizim tutumumuz hep reaksiyon oluyor, baştan alacaksın birilerini sabah akşam İngiliz gömüp puştluk yapacaklar.

"Güney Kafkasya’dan Kuzey Afrika’ya uzanan bölgelerde iddialı bir diplomatik ve askeri varlığa dönüştürdü."ONLAR İÇİN MESELE OLMAMIZIN ÖZÜ BU.

ece talyanoğlu

her ikinizde de çalışabilirim beni bulun for reuters: find me🤣🤣🤣

Fatih Birol

kim ne derse desin. içimizde ki problemler bizi bağlar. dışardan hiçkimse Turkiye Cumhuriyetinin seçilmiş cumhurbaşkanı hakkında böyle konuşturlmamalı. her n... Devamını Gör

Hazetme diye bir durum yok, Reuters'in ilanını okudum, asla yandaşların yaygara kopardığı gibi bir şey değil. Otoriterleşlen Türkiye ve tek adama dönüşen RTE... Devamını Gör