Görüş Bildir
Haberler
Trabzonspor'dan Şampiyonlara Plaket

Trabzonspor'dan Şampiyonlara Plaket

Enver K.
15.06.2015 - 18:49
İçeriğin Devamı Aşağıda

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu, Türkiye şampiyonu olan U14, U16 ve U17 takımları ile Karadeniz grubu şampiyonu olan U15 takımı teknik heyet ve futbolcularına barbekü partisi düzenlendi. 

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ndeki etkinlikte konuşan Genel Sekreter Köksal Güney, günümüz futbolunda alt yapının önemini göz ardı etmenin mümkün olmadığını vurguladı. Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Sadi Tekelioğlu ile birlikte yapmış oldukları planlı ve programlı çalışmaların meyvelerini aldıklarını anlatan Güney, şöyle konuştu:

“Bu çalışmaların sonucunda U14, U15, U16 ve U17 kategorilerinde oynadığımız final karşılaşmalarından 3’ünü kazandık. Finalde kaybeden sporcularımızı da tebrik ediyorum. Trabzonsporluluk ahlakıyla yetişen tüm sporcularımıza ve alt yapı hocalarımıza bir kez daha sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum. Bu başarılar Trabzonspor’un geleceğini oluşturma adına duyduğumuz inancı arttırdığı gibi taraftarlarımıza da gelecek için büyük umut verdi. Başta Başkanımız Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu olmak üzere yönetim kurulumuz Trabzonspor altyapısının sağlıklı oluşması ve istenilen seviyeye gelmesi için radikal kararlar almıştır. Bu kararların sahada meyvesini vermeye başlaması mutluluk verici. Sizlerin yakaladığı bu başarılar alt yapıyla ilgili diğer hamlelerimizi de hayata geçirme adına bizlere şevk verdi.'

Trabzonspor alt yapısı geçmişte olduğu gibi bugün ve bundan sonra da yetiştirdiği oyuncuları Trabzonspor’a ve Türk futboluna sunma misyonunu başarıyla devam ettireceğini anlatan Güney, programa katılmayan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun mesajı da paylaştı.

Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Sadi Tekelioğlu da teknik direktör Ersun Yanal’ın altyapı sporcularıyla yakından ilgilendiğini belirterek, 'Ersun hocaya sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Her yaş kategorisinden futbolcularımızı antrenmana aldı. Hatta 2003 doğumlu sporcularımızı bile özel çalışma programına dahil etti. İnşallah bundan sonra oyuncularımızı A takım forması altında izleyebiliriz.' diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Genel Sekreter Köksal Güney, Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Demir, Mehmet Terzi ve Köksal Sadıklar tarafından, Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Sadi Tekelioğlu, U14 Teknik Direktörü Selçuk Sürmeneli, U15 Teknik Direktörü Harun Beklemiş, U16 Teknik Direktörü Salih Tekke, U17 Teknik Direktörü Ali Kemal Yılmaz ve minik sporcuların kulübe kazandırılmasında etkin rol oynayan antrenör Salim Doğan’a birer plaket verildi.

Cihan

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın