Görüş Bildir
Haberler
Trabzonspor'dan Kritik Galibiyet

Trabzonspor'dan Kritik Galibiyet

Enver K.
13.05.2015 - 18:45
İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig 31. hafta mücadelesinde Trabzonspor ile Bursaspor karşı karşıya geldi.

Avni Aker Stadı'nda oynanan ve hakem Fırat Aydınus'un düdük çaldığı karşılaşma 1-0 Trabzonspor üstünlüğüyle sonuçlandı.

Bordo-mavili ekibe galibiyeti getiren gol 46. dakikada Özer Hurmacı'dan geldi. Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 53'e çıkardı ve 5. sıraya çıktı. Bursaspor ise 50 puanla 6. sıraya geriledi.

Ligin 32. haftasında Trabzonspor Eskişehir deplasmanına gidecek. Bursaspor ise Gaziantepspor'u ağırlayacak.

YANAL KADROSUNU KORUDU

Bursaspor'u konuk eden Trabzonspor, geçen hafta oynadığı Çaykur Rizespor maçındaki ilk 11'iyle sahaya çıktı.

Teknik direktör Ersun Yanal, ligde 2 hafta aradan sonra geçen pazar günü deplasmanda 2-0 galip geldikleri Çaykur Rizespor maçının ilk 11'inde değişikliğe gitmeyerek aynı kadroyu sahaya sürdü.

18 kişilik maç kadrosunda ise geçen hafta sonradan oyuna girerek gördüğü sarı kart ile cezalı konumuna düşen Mustafa Akbaş'ın yerine İshak Doğan dahil edildi.

Bordo-mavili takımda sakatlıkları bulunan Aytaç Kara, Yatabare, Musa Nizam, kart cezalısı Mustafa Akbaş'ın yanı sıra Belkalem, Onur Recep Kıvrak, Sefa Yılmaz, Ferhat Yazgan ve Constant kadroda yer almadı.

Bursaspor'da ise sakatlığı bulunan Civelli maçta forma giyemedi.

AVNİ AKER'DE ŞENOL GÜNEŞ'E VEFA GÖSTERİSİ

Trabzonspor taraftarları, maç öncesi Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'e sevgi gösterilerinde bulundu.

Bordo-mavili taraftarlar, eski teknik direktörlerini tribüne çağırırken, Güneş de onlara yedek kulübesinden çıkarak alkışlarla karşılık verdi.

HAKAN ARIKAN MUSLERA'YA ÖZENDİ

Haftanın en önemli maçlarından biri olan bu mücadeleye Bursaspor hızlı başladı. Henüz 3. dakikada Yeşil-beyazlılar'ın akınlarında ise Trabzonspor kalesini koruyan Hakan Arıkan başarılıydı. Volkan Şen, ceza alanı içi sağ çaprazından karşı karşıya pozisyon vuruşunu yaptı ama Hakan topu çelmeyi başardı. Dönen topta Josue yakın mesafeden vurdu ama yine Hakan gole izin vermedi.

İlk yarının kalan bölümü karşılıklı ataklarla geçildi. Akıllarda kalan net bir pozisyon yaşanmadı ve devre 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

FIRTINA GOLLE BAŞLADI

Avni Aker'de ikinci yarıya Trabzonspor golle başladı. 46. dakikada Bordo-mavililer Özer Hurmacı ile golü buldu. Sol kanattan başlayan atakta ceza alanı dışında topla buluşan Fatih'in ceza alanına yerden pasında Özer, topu kontrol edip kaleye şutunu çekti ve topu ağlara gönderdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

BELLUSCHI'NİN FRİKİĞİ DİREĞE TAKILDI

Bu dakikadan sonra konuk Bursaspor eşitlik golü için rakip kaleye oldukça fazla gitti ancak gol bir türlü gelmedi. Trabzonspor da hızlı ataklardan farkı açacak golü bulamadı. Uzatma dakikalarında Bursaspor yayın hemen üzerinden bir serbest vuurş kazandı. Topu üzerine Belluschi geldi. Yıldız oyuncunun vuruşu barajı geçti ancak kale direğinin üstüne çarparak dışarı gitti. Mücadele 1-0 Trabzonspor üstünlüğüyle sonuçlandı.

Sporx

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın