Görüş Bildir
Haberler
Torku Konyaspor’da orta sahaya genç takviye

Torku Konyaspor’da orta sahaya genç takviye

Torku Konyaspor’da orta sahaya genç takviye

Yeşil-beyazlılar orta sahaya Bosna Hersek’ten takviye yapıyor. 18 yaşındaki Amir Hadziahmetovic’in sözleşme imzalaması bekleniyor

Torku Konyaspor, devre arası transfer  döneminin son gününde FK Zeljeznicar Sarajevo takımından ikinci transferini yapıyor. Yeşil-beyazlılar, sezon başında Raid Bajic transferiyle ilişkilerini güçlendirdiği  Bosna Hersek Premier Ligi takımlarından Zeljeznicar’da forma giyen 1997 doğumlu defansif orta saha Amir Hadziahmetovic’i renklerine bağlamak üzere. Amir Hadziahmetovic’in transferinde küçük bir pürüz kaldı.

Yeşil-beyazlı yönetim, oyuncunun kulübü FK Zeljeznicar Sarajevo’nın istediği bonservis bedelini düşürmeye çalışıyor. Arada fazla bir farkın olmadığı, 18 yaşındaki oyuncunun büyük bir ihtimalle Konyaspor forması giyeceği öğrenildi. 1997 doğumlu Amir Hadziahmetovic, Bosna Hersek’te önümüzdeki 10 yılın yıldız oyuncu adayı olarak gösteriliyor. Geçtiğimiz sezon Raid Bajic ile aynı takımda  forma giyen Amir Hadziahmetovic orta saha ve ön libero mevkiinde oynuyor. 1,79 boyundaki sağ ayaklı oyuncu, bu sezon Zeljeznicar formasıyla Bosna Hersek Premier Lig’inde çıktığı 15 maçta bin 224 dakika sahada kaldı. Torku Konyaspor’da Vedat Muriqi defteri ise kapanmak üzere. Muriqi’in yerini doldurduğu taktirde transfere izin verebileceğini açıklayan Giresunspor forvet bulamadı. Böylelikle Vedat Muriqi’in Konyaspor’a transfer olma olasılığı yüzde 30’lara kadar düştü.  Bu oyuncunun transferi ile ilgili belirsizlik ara transfer döneminin sona ereceği yarın netlik kazanacak.

Kaynak: http://www.yenimeram.com.tr/torku-kon...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın