Görüş Bildir
Haberler
Torbalı Belediye Başkanı CHP'li İsmail Uygur Hayatını Kaybetti: İsmail Uygur Kimdir?

Torbalı Belediye Başkanı CHP'li İsmail Uygur Hayatını Kaybetti: İsmail Uygur Kimdir?

Sunay Korkmaz
19.04.2021 - 09:46

İzmir'in Torbalı ilçesi Belediye Başkanı Ramazan İsmail Uygur Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Uygur’un çoklu organ yetmezliği nedeni ile yaşamını yitirdiği öğrenildi. İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Torbalı ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Koruluk Evleri'nde bulunan apartmanda 6 Mart günü çıkan yangında dumandan etkilenen Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur ile eşi Afet ve oğulları Ege Uygur'un da aralarında bulunduğu 7 kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

İsmail Uygur, 6 gün sonra taburcu edilmiş ancak 14 Nisan günü solunum rahatsızlığı nedeniyle yeniden hastaneye kaldırılmış ve Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı.

Durumu kötüye giden Başkan Uygur, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'un ölüm haberini CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de sosyal medya hesabından paylaştı. Yücel açıklamasında, 'Torbalı Belediye Başkanımız Ramazan İsmail Uygur'u kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhum başkanımıza Allahtan rahmet, ailesine, sevenlerine ve Torbalı'lı hemşehrilerimize başsağlığı diliyorum' sözlerine yer verdi.

İsmail Uygur Kimdir?

İsmail Uygur Kimdir?

Ramazan İsmail Uygur, 1964 yılında Torbalı’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Torbalı'da tamamladıktan sonra, Ege Üniversitesi'nde Türk-İslam Felsefesi, Sosyoloji ve Psikoloji Eğitimi gördü. Uzun yıllar boyunca Torbalı'da serbest muhasebecilik yaptı. 17 yıldır üyesi Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı yapan Uygur, 2004 ve 2009 yerel seçimlerini kazanarak üst üste iki dönem belediye başkanlığı yaptı. 2014'teki seçimi kaybeden Uygur, 2019'da bir kez daha Torbalı Belediye Başkanı seçildi. Uygur evli ve iki çocuk babasıydı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın