Görüş Bildir
Haberler
Top Gun'ın Yıldızı Frank Pesce Hayatını Kaybetti! Frank Pesce Hangi Filmlerde Rol Aldı?

Top Gun'ın Yıldızı Frank Pesce Hayatını Kaybetti! Frank Pesce Hangi Filmlerde Rol Aldı?

GNS
17.02.2022 - 21:10

Top Gun, Midnight Run, Beverly Hills Cop gibi 80'li ve 90'lı yıllara damgasını vuran sinema filmlerinin vazgeçilmez ismi Frank Pesce hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun  bir süredir demans hastalığıyla mücadele ettiği öğrenildi. Pesce'nin ölüm haberini kız arkadaşı Tammy Scher duyurdu. İşte habere dair detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sylvester Stallone'un yakın arkadaşı Frank Pesce hayatını kaybetti. 80'ler ve 90'larda çekilen filmlerde olmazsa olmaz rollerin altına imza atan Pesce'nin yer aldığı tüm yapımlar, gişede rekorlar kırdı. Ünlü oyuncunun ölüm haberini kız arkadaşı Tammy Scher duyurdu. İşte detaylar...

Frank Pesce Hayatını Kaybetti

Frank Pesce Hayatını Kaybetti

Dünyaca ünlü oyuncu Frank Pesce bir süredir mücadele ettiği demans hastalığına bağlı komplikasyonlara yenik düştü. Pesce 75 yaşında hayata gözlerini yumdu. Acı haberi Pesce'in kız arkadaşı Tammy Scher duyurdu.

Frank Pesce Kimdir?

Frank Pesce Kimdir?

Frank Pesce, 8 Aralık 1946'da New York'ta doğmuştur. Genel olarak küçük rol veya karakterlerde yer alan isim, başarılı oyunculuğuyla akıllarda yer edinmiştir. Pesce hayatı boyunca 75 filmde rol almıştır. Sylvester Stallone, Tony Danza ve Robert Forster gibi ünlülerin de yakın arkadaşıdır.

Frank Pesce'nin Rol Aldığı Yapımlar

Frank Pesce'nin Rol Aldığı Yapımlar

Kariyerine 1970'li yılların ortasında Police Story ve Kojak dizilerinde konuk oyuncu olarak başlayan Pesce, Stallone'nin Rocky ve Paradise Alley filmlerinde de kamera karşısına geçmiştir. 2010'lu yıllara kadar Sinema filmlerinde ve televizyon dizilerinde yer almıştır.

Kara Şimşek, Cagney ve Lacey, The Greatest American Hero, Matlock, Who's the Boss ve Miami Vice Frank Pesce'nin rol aldığı dizilerden bazıları. American Gigolo, Young Doctors in Love, Vigilante, Flashdance de Pesce'nin kamera karşısına geçtiği sinema filmleri arasında yer alıyor. Frank Pesce, Beverly Hills Cop'ta Eddie Murphy ile Midnight Run'da Robert De Niro ile birlikte oynamıştır.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın