Görüş Bildir
Haberler
Tonino Lamborghini: 6 Bin Dolarlık Akıllı Telefon

Tonino Lamborghini: 6 Bin Dolarlık Akıllı Telefon

ATKN
09.12.2014 - 10:44
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kısa bir süre önce hakkında dedikodular çıkmaya başlayan Tonino Lamborghini 88 Tauri akıllı telefon resmen tanıtıldı. Cihaz tam tamına 6 bin Amerikan doları fiyat etiketine sahip.

Birkaç hafta önce varlığı hakkında ilk söylentileri gelen Tonino Lamborghini 88 Tauri adlı akıllı telefon resmi olarak tanıtıldı. Lüksü sevenler için tasarlanan akıllı telefonu satın almak ise herkesin harcı olmayacak. Zira cihaz 6 bin Amerikan dolarına satışa çıkacak.

Tonino Lamborghini 88 Tauri akıllı telefon, 5 inç -1080p çözünürlüklü oleophobic (leke tutmayan) bir ekrana sahip. Gorilla Glass 3 katmanı ile desteklenen ekrana dört çekirdekli 2.3GHz değerindeki Snapdragon 801 işlemci yongaseti, 3GB RAM ve 3,400mAh'lik batarya eşlik ediyor.

Cihazın arka yüz kamerası 20 megapiksel değerinde iken, ön yüzde 8 megapiksellik bir başka kamera bulunuyor. Android 4.4.4 KitKat yüklü olarak geleceği belirtilen telefon çift SIM kart desteğine de sahip. Deri ve çelikten üretilen dış yüzeyin hatları ise Lamborghini'nin tasarım anlayışına uygun.

Tonino Lamborghini 88 Tauri, sadece 1947 adet üretilecek. Bunun sebebi ise Ferruccio Lamborghini'nin oğlu Tonino Lamborghini'nin doğum tarihi: 1947! Tek bir adedi 6 bin dolar eden akıllı telefonun ön siparişleri ise önümüzdeki günlerde başlayacak.

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/tonino-lamborg...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Diabolus

bizi aşar aga...

okisi

hiç şaşırmadım amına koyim turkcell e gelsin alınır

MüslümBörd

hublot mu o ?