Görüş Bildir
Haberler
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Öğretim Üyesi Alacak! İşte Başvuru Detayları...

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Öğretim Üyesi Alacak! İşte Başvuru Detayları...

Sunay Korkmaz
13.04.2021 - 12:42

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi tarafından özel şartları taşıyan 33 öğretim üyesi alınacak. Öğretim Üyesi alım ilanı Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlandı. İşte Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi öğretim üyesi alım başvuru şartları ve tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi tarafından 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri ile Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru Koşulları ve Uygulama İlkeleri uyarınca öğretim üyeleri alınacaktır.

Başvurular, bu ilanın Resmî Gazete'de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde alınacaktır. Profesör ve doçent adayları Üniversitemiz Rektörlüğü Personel Dairesi Başkanlığı'na, doktor öğretim üyesi adayları ise ilgili dekanlık veya müdürlüğe başvurularını şahsen yapacak olup, eksik ve onaysız belgelerle yapılacak müracaatlar ile süresi içinde yapılmayan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım Başvuru Detayları İçin Tıklayın

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın