Görüş Bildir
Haberler
Tiger Woods Kimdir, Kaç Yaşında? Tiger Woods Trafik Kazası Mı Geçirdi?

Tiger Woods Kimdir, Kaç Yaşında? Tiger Woods Trafik Kazası Mı Geçirdi?

Golf sporunun yaşayan efsanesi Tiger Woofs, dün akşam saatlerinde geçirdiği trafik kazası sonrası hastaneye kaldırıldı. Los Angeles’ta yaşanan ciddi trafik kazası sonrasında itfaiye ekipleri tarafından kurtarılan Woods, hastanede tedavi altına alındı. Menajeri tarafından hayati tehlikesi olduğu açıklanan Tiger Woods’un son durumu hayranlarını üzdü. Trafik kazası sonrası sosyal medyanın gündemine oturan Tiger Woods ile ilgili tüm bilgiler haberimizde…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tiger Woods Kimdir?

Tiger Woods Kimdir?

Tiger Woods, 30 Aralık 1975 tarihinde Amerika'nın Kaliforniya eyaletinde dünyaya gelmiştir. Tiger Woods tüm zamanların en başarılı golfçüsü olarak bilinmektedir. Dünya birincisi olarak, 2008'de 110 milyon $ almıştır ve saniyede 148 $ kazanmaktadır. 1997 Masters Turnuvası'nı 12 vuruş farkla kazanarak rekor kırmıştır. Woods bu büyük turnuvayı kazanan ilk siyahi golfçüdür.

Tiger Woods, PGA turlarında 15 büyük şampiyonluk kazandı. PGA Tour'da kazandığı 82 şampiyonlukla rekoru elinde bulunduran 45 yaşındaki Woods, 3 yıl boyunca dünyanın en çok gelir elde eden sporcusu olmuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın