Görüş Bildir
Haberler
THY Bagaj Hakkı Kalktı mı? THY İç Hat Bagaj Hakkı Kaç KG?

THY Bagaj Hakkı Kalktı mı? THY İç Hat Bagaj Hakkı Kaç KG?

Türk Hava Yolları bagaj hakkının kaldırıldığı yönünde çıkan haberler sosyal medyanın gündeminde. Özellikle iç hatlarda bagaj hakkı uygulamasının olmayacağı iddia ediliyordu. Türk Hava Yolları’ndan yapılan açıklama ile bagaj hakkı sebebiyle çıkan haberler yalanlandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Uçakla seyahat ederken özellikle yanımızdaki eşyalar büyük sorunlara neden olabiliyor. Belirlenen limitin üstüne çıkılması durumunda ciddi paralar ödemek zorunda kalınıyor. THY uçuşlarında bagaj hakkı uygulamasının olmayacağı iddiası çok konuşulmuştu.

THY Bagaj Hakkı Uygulaması Devam Edecek

THY Bagaj Hakkı Uygulaması Devam Edecek

Türk Hava Yolları’ndan bagaj hakkı iddiaları sebebiyle şu açıklama yapıldı;

'THY olarak uçuş bileti sınıflarımızı misafirlerimizin beklenti ve taleplerini analiz ederek tasarlıyor ve uçuşlarımız için esnek seyahat teklifleri sunuyoruz. Bu kapsamda, iç hat uçuşlarımızın tamamında ve tüm sınıflarda misafirlerimize (en az 15 kg) bagaj hakkı tanınırken bazı yurt dışı uçuşlarımızın ekonomi sınıfında bagajsız seyahat seçeneği de bulunmaktadır. Yalnızca kabin bagajı içeren bu seçenek ülkelere göre değişkenlik göstermektedir. Bazı haber mecralarında yayınlanan 'Türk Hava Yolları bagaj haklarını kaldırdı' başlıklı haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyunun bilgisine sunarız.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın