Görüş Bildir
Haberler
TV
The 100 Karakterlerinin İlk ve Son Sezondaki Değişimlerini Gösteren 14 Görsel

etiket The 100 Karakterlerinin İlk ve Son Sezondaki Değişimlerini Gösteren 14 Görsel

Sevgi Şanlı
14.06.2016 - 18:23

İzleyenlerin ağzının açık kaldığı güzel dizimiz THE 100'deki karakterlerin ilk ve son sezondaki görünümleri... 

DİKKAT: Spoiler içerebilir. Sonra vay efendim spoiler yedik demeyin..

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Clarke Griffin

1. Clarke Griffin

İlk olarak başrol kızımız Clarke! Şeker bir 'prenses'ten 'Ölüm Komutanı'na.. Huyunda bir değişim var mı bilmem ama, bence görünüşünde oldukça değişim yaşandı.

2. Bellamy Blake

2. Bellamy Blake

En çok değişenlerden birisi de sensin Bellamy'cim. Başlarda ne gıcık olurduk sana, şimdi hiç öyle misin? Hem huyun, hem de görünüşün değişti be.

3. Octavia Blake

3. Octavia Blake

Sen de en çok değişenlerden oldun Octavia'cım. O sessiz, sakin kız; savaşçı, asi ama bir o kadarda aşık bir insana dönüştü. Ne diyelim, ben bu hallerini daha çok seviyorum açıkçası..

4. Lincoln

4. Lincoln

'My name is Lincoln'

Böyle tanıdık seni.. Görünüşünde ufak tefek değişimler olsa da, o yumuşak kalbin hiç değişmedi.. Savaşçı olsan da savaşa nefretin de hiç değişmedi..

5. Raven Reyes

5. Raven Reyes

En çok acıyı çeken, bana kalırsa en dayanıklı kızımıza geldi sıra.. Raven Reyes. Zeki mi zeki, fedakar mı fedakar. Ama bütün acıları sen çekmeseydin keşke.. Sen de oldukça değişim gösterdin..

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Finn Collins

6. Finn Collins

Sen de çok değiştin be Finn. Özellikle davranış olarak; Clarke delirtti seni değil mi?

7. John Murphy

7. John Murphy

Başlarda her ne kadar itici, sinir bozucu bir tip olsan da şu sıralar hepimizin gönlünü kazandın Murphy'cim. Gerek davranışların olsun, gerek zekiliğin olsun kalplerimizi kazandın.. İtici hallerinden kurtuldun ya daha ne isteyelim..

8. Lexa | Heda

8. Lexa | Heda

Gözlerinizin Lexa'yı aradığını biliyorum. İşte Heda'mız, Komutanımız, Lexa'mız burada.. Aşk onu oldukça değiştirdi. ''Kan kanla ödenmeli' ; ''Barış!''a dönüştü.. Görünüşün de değişti...

9. Jasper Jordan

9. Jasper Jordan

Jasper... En çok değişenlerin arasına seni de katabiliriz. Kafayı yemeseydin çok daha iyi olacaktı ama.. Gerek görünüş, gerek de davranış bakımından oldukça değiştin.. Depresyondan çıkman umuduyla.. O enerjik, çocuk ruhlu Jasper'ı geri istiyoruz..

10. Abby Griffin

10. Abby Griffin

Kızı için her şeyini feda edebilecek bir anne.. Davranışların, görünüşün, amacın.. Her şeyin değişti..

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Thelonious Jaha

11. Thelonious Jaha

Şüphesiz en çok değişenlerin ilk 3 sırasındasın Jaha'cım hiç öyle bakma... Tutturmuşsun bir yapay zeka da yapay zeka... A.L.İ.E de A.L.İ.E... Neyse bakalım öbür sezonda bunları yaptığın için neler hissettiğini anlayacağız.. Görünüşüne hiç girmeyeceğim.. O da oldukça değişti..

12. Marcus Kane

12. Marcus Kane

Seni de ilk sıralara alabiliriz Marcus'cum. Görünüşünün oldukça değişmesi bir yana davranışların da çok değişti.. Herkesin gönlünü kazanmayı başardın.. Abby'nin de...

13. Charles Pike

13. Charles Pike

Sevenin var, sevmeyenin var.. Ben şahsen sevmiyorum.. Son bölümde de layığını buldun zaten.. Dünyalılara kinin yüzünden ne hallere düştün.. Biraz mantıklı düşünseydin.. Lincoln'u öldürmeseydin.... Oldukça değiştin tabii..

14. Monty Green

14. Monty Green

Monty... En fedakarlardan birisi de sen olabilirsin.. Davranışların, görünüşün de değişti.. Her şeyi içinde tuttuğunu biliyoruz.. İleride daha mutlu olman dileğiyle..

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
836
398
97
81
58
56
43
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın