Görüş Bildir
Haberler
Testi Çöz: Önceki Yaşamındaki Cinsel Yönelimini Öğren!

etiket Testi Çöz: Önceki Yaşamındaki Cinsel Yönelimini Öğren!

Trex
29.12.2015 - 11:13

Önceki yaşamında cinsel yönelimin neydi? Bir eşcinsel kadın? Yoksa biseksüel bir kadın mıydın? Belki de heteroseksüel bir erkek.. Merak ediyorsan haydi teste..

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle bir renk seç.

2. Hangi Mehmet ile çalışmak isterdin?

3. Peki hangi Ayşe senin yöneticin olsun istersin?

4. Sen aslında hangi yıllarda doğmalıydın?

5. Rüyanda en çok hangisini görüyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi sosyal medya platformu çok gereksiz?

7. Verilen asal sayılardan birini seç.

8. Son olarak bir harf seç.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Heteroseksüel erkek!

Heteroseksüel erkek!

Sen önceki yaşamında kadınlara ilgi duyan bir erkektin! Tipini kestiremiyoruz tabi elimizde yeterince veri yok ama yere bakan yüreği yakan cinsten olduğun kesin. Muhtemelen 70ler Paris'inde yaşadın ve çapkınlığın dillere destandı.

Heteroseksüel kadın!

Heteroseksüel kadın!

Sen önceki yaşamında erkeklere ilgi duyan bir kadındın! Güzelliğin dillere destandı! Çoook uzak diyarlarda hikayeleri anlatılan Osmanlı sarayında bir sultandın. Seni ne prensler ne krallar istedi ama hiçbiri sana ulaşamadı.

Eşcinsel kadın!

Eşcinsel kadın!

Sen Roma'da yaşayan eşcinsel bir kadındın. Büyük bir sanatkardın ama günümüze hiçbir eserin ulaşmadı. Seni gören lejyonlar aşık oluyordu ama tabi hepsi hayal kırıklığına uğruyordu.  Roma'da heykeli yapılan nadir kadınlardansın.

Eşcinsel erkek!

Eşcinsel erkek!

Sen Atina'da yaşayan eşcinsel bir erkektin. Aykırı fikirlerinde yöneticileri her zaman rahatsız ettin. Büyük İskender'in ordusunda birçok savaşta kılıç salladın. İskender'in sana zaafı vardı....

Biseksüel kadın!

Biseksüel kadın!

Karşımızda bir afet-i devran var! Kadın erkek demeden ne canlar yaktın kimbilir! Alem sana hayran olmuş, sular kurumuş, her yer yanmış. Adın efsanelere konu olmuş, kralları tahtından etmiş, prensesleri birbirine düşürmüş.

Biseksüel erkek!

Biseksüel erkek!

Hani müzelerde gördüğümüz Yunan medeniyetinde kalma taş gibi erkek heykelleri bilirsin! İşte onlardan biri sensin!  Uçan kaçan elinden kurtulmamış maşallah. Makedonya'nın tüm kadınları ve erkekleri seni konuşmuş, adın belki bugünlere gelmedi ama heykellerin her yerde.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2892
1367
977
620
482
376
350
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın