Görüş Bildir
Haberler
Tesla, iPhone Kılıflarını Satışa Sundu

Tesla, iPhone Kılıflarını Satışa Sundu

Ulaş
12.12.2015 - 13:44

Android akıllı telefon üreticisi OnePlus'dan sonra şimdide elektrikli otomobil üreticisi Tesla, iPhone modelleri için çıkarttığı deri kılıflarını satışa sundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu ayın başında Android akıllı telefon üreticisi OnePlus, en büyük rakiplerin iPhone için ürettiği kılıfları satışa sunarak oldukça ilginç bir durum ortaya koymuştu. Şimdi ise elektrikli otomobil üreticisi Tesla, iPhone modelleri için kılıf satmaya başladı.

Bir süredir mağazasında çanta, eldiven ve cüzdan gibi aksesuarlar satanTesla, arka tarafında Tesla logosuna sahip deri iPhone kılıfını 45 dolardansatışa sundu. Ayrıca dilerseniz 5 dolar daha vererek kılıfın arkasına kartlarınızı koyabileceğiniz bir bölmede ekletebiliyorsunuz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu bölmenin RFID engelleme sistemine sahip olduğunu belirtilirken bu sayede kartlarınızın dolandırıcılar tarafından kopyalanmasının önüne geçildiği de açıklamalarda yer alıyor. Ayrıca oldukça sade bir tasarımdaiPhone 5/5S ve iPad içinde kılıf üreten Tesla, bu kılıflarıda 40 dolar ve 100 dolardan satışa sunmuş durumda.

Tesla bu kılıfların, Model S'in koltuklarında kullanılan aynı deri ile imal edildiğini de ayrıca belirtmiş. Son olarak resmi olarak Türkiye pazarına da giren Tesla'nın bu aksesuarını ülkemizde de satışa sunabileceğini söyleyelim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
45
6
4
3
2
2
0