Görüş Bildir
Haberler
Tesla Arkadaşlarını Yönlendiren Kullanıcılarına İndirim ve Ücretsiz Model X Teklif Ediyor

Tesla Arkadaşlarını Yönlendiren Kullanıcılarına İndirim ve Ücretsiz Model X Teklif Ediyor

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tesla, Model S sahiplerinin arkadaşlarına kendisini tavsiye etmesini istiyor. Firma, 10 arkadaşına Tesla arabası aldıran birkaç kişiye ücretsiz Model X SUV vereceğini açıkladı. Firmanın yeni kampanyasında, eski ve yeni müşteriler 1000 dolar indirim alıyor ve indirimli Model X alma şansı yakalıyor.  Ücretsiz SUV almak için 10 yeni müşteriyi yönlendiren ilk kişi olmak gerekiyor. Yani ücretsiz Tesla Model X’i Kuzey Amerika, Avrupa ve Asya'da arkadaşlarına 10 adet araba aldıran ilk kişi kazanacak.

Tesla S sahiplerine yollanan bir e-mail yeni müşterilerin 1000 dolar indirim almalarını sağlıyor. Onları yönlendiren kişi de 1000 dolar indirim alıyor. (10 kişi yönlendirmek şartıyla.)

10 kişi yönlendiren ilk kişi olmasanız da hala alt model fiyatıyla Model X alma şansınız var. 5 kişiyi yönlendirenler Tesla fabrikası açılışına davetiye alıyor. Bu yarışın nedeni Tesla'nın direkt olarak müşterilere mağaza açma zorluğu gibi görünüyor. The Verge aracılığıyla 'Dedikodu gazetesini büyütürsek gelecekte yeni mağazalar açmamıza gerek kalmaz.' yazan bir mail gördük.

Eğer eski müşteriyseniz, 10 arkadaşınızı 31 ekime kadar yönlendirmelisiniz. Eğer yeni bir tane almak istiyorsanız, 1000 dolar indirim almak için model S sahibi bir arkadaşınızı bulmanızı öneriyoruz.

Kaynak: http://thenextweb.com/insider/2015/07...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın