Görüş Bildir
Haberler
Tercih Ettiğin Kamasutra Pozisyonuna Göre Nasıl Bir Karaktere Sahipsin?

etiket Tercih Ettiğin Kamasutra Pozisyonuna Göre Nasıl Bir Karaktere Sahipsin?

Trex
01.12.2017 - 21:49

Altı üstü Kamasutra Pozisyonu deyip geçmeyin. Tercihlerimiz bizim hakkımızda çok şey söylüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Utangaç ve Dikkatli!

Utangaç ve Dikkatli!
onedio.com

Sen insanlarla arana, sadece en başta biraz mesafe koyanlardansın. Çünkü biliyorsun ki, çok muhabbet tez ayrılık getirir. Bu yüzden başlarda soğuk geliyorsun insanlara, ancak bu özelliğin sana hayatın boyunca kazandırdı, hayatına hiç saçma sapan insanlar girmedi. Fakat o insana ısındıktan sonra onu hayatının merkezine alıyor sımsıkı sarılıyorsun. Bunun yanında senin gözlem gücünün yüksek ve çözüm insanı olduğunu da söylemek gerek. Kriz anlarında soğukkanlı kalabiliyorsun çünkü. Son olarak fazla girişken olmadığını, yani utangaç olduğunu da eklemek gerek. Olsun olsun, senin bu özelliğin pervasızlıktan, perdesizlikten bin kat iyidir...

Bağımsız ve İş Bilen!

Bağımsız ve İş Bilen!
onedio.com

Sen oldum olası kendi göbek bağını kendin kestin, hiç kimseden yardım istemedin; isteyemezsin zaten, karakterinde yok bu. Kendi kararlarını kendin aldın, bir şeyler başardıysan hep kendin başardın. Bu zamana kadar kendi ayaklarının üstünde durmanın romanını yazdın bir nevi. Bunun yanında iş bilen, iş bitiren bir insan olduğunu söylemek gerek. Bu da kesinlikle senin ayrıntcı/detaycı kişiliğinle alakalı. Bir işe başlamadan kılı kırk yarmak deyiminin hakkını verir, en ince detayını düşünürsün. Bu özelliğin yüzünden çoğu kişi sana negatif dese de, yapacak bir şey yok, sen busun! Hem onlar kendi yarım yamalaklıklarına baksınlar :)

Yaratıcı ve Pozitif!

Yaratıcı ve Pozitif!
onedio.com

Öncelikle sen rengarenk, hayat dolu, kıpır kıpır bir kişiliksin. Çünkü içinde üreticilik denen bir ateş sürekli yanmakta ve bu ateş hem senin, hem de etrafındakilerinin kanını kaynatıyor. Sürekli yeni fikirler, yeni projeler, yeni eserler üretiyorsun. Yaratıcı bir karaktersin yani. Ayrıca hayata renkli gözlüklerle bakabilme gibi muazzam bir özelliğe sahipsin. Bu senin için hem hayatı kolaylaştırıyor, hem de zorluklarla başa çıkabilme gücü veriyor. Son olarak kendine güvenin 10 üzerinden 11: Yani birinci belli (sen), ikinci kim? ;)

Adanmış ve Yardımsever!

Adanmış ve Yardımsever!
onedio.com

Öncelikle şu denilebilir ki, sen kesinlikle bir aile insanısın. Hayatında en önem verdiğin kavram Aile; başarını da, huzurunu da, mutluluğunu da onlara bağlıyorsun, haklısın da. İşte tam da bu yüzden onlar için yapamayacağın herhangi bir şey yok. Korumacı bir kişiliğin var bir yandan da. Çünkü hayatındaki en büyük korku, onların başına bir şey gelmesi. Sorumluluk alabiliyorsun ayrıca. Bu yük, bazen sana ağır gelse de, çekemesen de, çoğu zaman mutlusun bu durumdan. Çünkü biliyorsun ki, kendini adadığın şey çok anlamlı, çok değerli, çok güzel!..

Hırslı ve Kibar!

Hırslı ve Kibar!
onedio.com

En başta, çok net olarak şunu diyebiliriz ki, sen BÜYÜK hayallerin, BÜYÜK ideallerin insanısın. Her ne kadar bazen yolunu kaybedip, ne yapacağını bilemez hale gelsen de, motivasyonunun ve potansiyelin yüksek olduğu için kendini toparlamayı ve düştüğün yerden kalkmasını iyi biliyorsun. Hırs ve azminin elinden o çok büyük gibi görünen şeyler kurtulamayacak ve elbet bir gün gerçekleşecek. İkinci bir özellik olaraksa kibar bir insan olduğunu söylemek gerekir. İnsanları kırmamaya, ince davranmaya dikkat ediyorsun, ki sırf bu yüzden çoğu zaman kendin kırılıyorsun. Yine de yapacak bir şey yok, can çıkıyor huy çıkmıyor :)

Dikkatli ve Hesaplı!

Dikkatli ve Hesaplı!
onedio.com

Senin hayatının özeti aslında şu: 2! Hemen açıklayalım: Senin yaşamında 'anında', 'acele' gibi kavramlar asla yok. Yapacağın, söyleyeceğin şeyi mutlaka gözden geçirir, hep 2 defa düşünürsün. Hesaplamadan asla adım atmazsın, bu yüzden asla faka da basmazsın. Kimileri senin bu özelliğine kavuşabilmek için, bin türlü kazık yemesi ve feleğin çemberinden minimum 40 defa geçmesi gerekirken, sen, doğan gereği ihtiyatlısın. Çünkü biliyorsun ki, insanın en iyi arkadaşı, kendi sırtı!

Güvenilir!

Güvenilir!

Senin en baskın karakter özelliğin: Güvenilir olmak. Etrafındaki insanların bileceği üzere sen tam bir sırdaş, tam bir dostsun. Mert, dürüst ve adam gibi adam/kadın gibi kadınsın. Bu hayatta en çok değer verdiğin şeyse samimiyet. Samimiyetsizliği gördüğün zaman içinde ne istek kalıyor ne de inanç. Ayrıca sözünde durmak senin belirgin özelliğin pek tabii ki de, sözünde durmadığın vaki değildir. Kısaca bu hayatta 'insanca, pek insanca' diyebileceğimiz en onurlu özelliğe sahipsin...

Gözüpek!

Gözüpek!

Senin en baskın karakter özelliğin, gözü pek ve cesur olman. Korkusuzsun ve gözünü budaktan sakınmazsın. Bu cesaretin pek tabii ki kendine güveninden ileri gelmekte. Ancak asla aptal değilsin; cesaretle aptallığın arasındaki o ince çizginin gayet farkındasın yani. Zor durumları seviyorsun bir yandan da, baskının altında ezilmiyor; hatta daha da gaza geliyorsun. Senin hayatında vazgeçmek yok kısaca; kartal bakışlarının karşısında tüm zorluklar: Tereyağ!..

Sosyal!

Sosyal!

Senin en baskın karakter özelliğin, sosyal bir insan olman. Evet, sen tam bir sosyal kelebeksin. Oldukça dışa dönük bir yapın var: Sıcakkanlı, arkadaş canlısı ve girişken bir kişiliksin yani. Pozitifsin, bedeninden etrafa artılar saçılıyor ve bir adet tebessüm yüzünden hiç eksik olmuyor; işte tam da bu yüzden insanları kendine çekiyorsun. Sensiz plan yapılmaz, bir yere gidilecekse ilk sen aranırsın; Kambersiz düğün olmaz hikayesindeki Kamber sensin kısaca...

Analitik!

Analitik!

Senin en baskın karakter özelliğin analitik olmak. Sana basitçe neden sonuç insanı demek doğru olur. Alabildiğine objektif ve tarafsızsın bu yüzden. Sen de tam bir bilim adamı/kadını mayası var yani. Duygusal zekanın yüksek olduğunu söylemek güç; çünkü senin olayın sayısal zeka. İnsanlara baktığında Matrix'teki gibi aşağı kayan yeşil kodlar görüyorsun, o derece. Gerçekçisin işte tam da bu yüzden, hem de kaskatı gerçekçi!

Hırslı!

Hırslı!

Senin en baskın karakter özelliğin, hırslı olmak. Senin hayatını tek bir kelimeyle özetleyecek olursak o kuşkusuz mücadele olurdu. Sen her konuda zorluk çekebilirsin ama motivasyon ve odaklanma konusunda asla. Hedefe kitlendiğin anlarda adeta güdümlü füze gibisindir, hiçbir şey seni yolundan edemez. Ayrıca önünü görmeyi çok seviyorsun; bu yüzden her ne kadar tutmasa da plan yapmayı çok seviyorsun. Son olarak mental olarak çok güçlüsün, yani senin kafan platinden yapılma :)

Cömert

Cömert

Senin en baskın karakter özelliğin cömertlik; bu yüzden sana çok net olarak 'iyilik yap, denize fırlat' insanı diyebiliriz. Senin bu hayattaki yegane amacın başkalarına yardım etmek, öyle ki çoğu kişinin rehberine kolay bulunsun diye 'a' olarak kaydediliyosun :) Senin bu başkalarına yardım etmelerin, çoğu zaman kendini de unutmana neden oluyor. Olsun arkadaşlarının/ailenin/sevdiklerinin keyfi yerinde olsun da, sen bir şekilde kendi yaralarını iyileştirirsin, ey superman/superwoman!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
430
268
146
128
99
80
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Baba Voss

Azanlar fav. asdagfhj

Baba Voss

Dürüst insanlar seviyorum sizi ♥

goofy

yok gari daha neler? bu ne laaaan? böyle saçma sapan karakter testi mi olur?

Kenan Arısoy

En iyi seks, seks öncesinde, esnasında ve sonrasında mükemmel bir iletişim kurulmasıyla gerçekleşir. pozisyon felan hikaye iletişimmmmm şart başkan;)