Görüş Bildir
Haberler
Temple Run 2 Ve Sırları

Temple Run 2 Ve Sırları

Ahmet Orhan
08.01.2014 - 17:45 Son Güncelleme: 08.01.2014 - 17:59

Temple Run 2 Ve Sırları

Temple Run 2 çıktı çıkalı oldukça fazla ilgi gördü ve çok fazla indirme rakamı aldı. Bu nedenle oyun hakkında bilinmeyenleri anlatmak da bize düştü. Oyunun zevkli olduğunu herkes biliyor. Birçok kişi de bağımlı gibi bu oyunu oynuyor. Ancak oyunu oynamakla yetinmeyin. Oyunda kullanabileceğiniz tüm özellikleri bilin ki oyunu daha zevkli hale getirebilin.

İlk olarak şunu belirtmek istiyorum. Oyunda daha önce reklam çıkmıyordu. Ancak şimdi reklam çıkıyor. Bedava bir oyun. İndirilme rekorları kırıyor. Aslında oyunun bedava olması şaşırtıcı. Bu derece güzel ve çok indirilen bir oyun nasıl bedava oluyor diye düşünüyoruz. Reklam da olmaması cabası. Yani cabasıydı. Artık oyunda reklam çıkıyor. Bu son bir iki haftadır böyle. Ancak yapacak bir şey yok. Reklam diğer oyunlardaki gibi sık çıkmıyor.

İlk olarak oyunun mantığını anlatayım. Oyunda iki adet puanlama türü var. Cihazın sağ üst köşesinde bulunuyor. Üstte kalan puan çok hızlı artıyor. Siz koştukça artmaya devam ediyor. Ancak alt kısımdaki koştukça artmıyor ve yavaş artıyor. Alt tarafta bulunana puan topladığınız “coins” kadar artıyor ve tane tane artıyor. Coins dediğimiz altın şeklindeki puanlar. Onları aldıkça alt kısımda bulunan puan artar.

Oyunda sol üst köşede bulunan kalkan, koşan adam, mıknatıs ve daha birçok görüntü var. Bunları coinsleri toplayarak çoğaltıyorsunuz. Coins aldıkça sol taraftaki alan doluyor ve özellik kullanılabilir hale geliyor. Dolduğu zaman da üzerine tıklıyorsunuz ve özelliği kullanılabilir kılıyorsunuz. İlk etapta bu özelliklerden sadece kalkanı kullanabiliyorsunuz. Diğerlerini açmanız için neler gerekli bunu anlatacağız. Ne kadar uzun süre oyunda ölmeden oynarsanız oynayın fark etmez. Özellikleri açamazsınız. Çünkü o özellikleri açmanız için başka şeyler gerekli.

Kaynak: http://aorhan.com/temple-run-2-ve-sir...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0